NaslovnicaVijestiCOURTOIS NAPOKON ODLAZI? Chelsea pronašao zamjenu za Belgijanca!

COURTOIS NAPOKON ODLAZI? Chelsea pronašao zamjenu za Belgijanca!

Courtois napokon odlazi? Chelsea pronašao zamjenu za Belgijanca. Chelsea sada mora skrenuti pažnju na potpisivanje Jan Oblaka iz Atletico Madrida nakon što je Jordan Pickford snažno nagovijestio da će ostati u Evertonu.

Courtois napokon odlazi

Nije tajna da je menadžer Plavaca Maurizio Sarri ovog ljeta ovog ljeta zainteresiran za još jednog vratara, nakon što je potpisao Roberta Greena kao trećeg izbora.

Vratar broj 1. Thibo Courtois je odbio predati svoju budućnost klubu što je ostavilo Chelseaja u potrazi za novim alternativnim opcijama uoči nove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Prema pisanu Daily Stara, Chelsea je odlučio potpisati Jorda Pickforda, iako je drugi izvještaj potvrdio da će on potpisati novi ugovor u Evertonu.

Ovo podupiru i riječi engleskog internacionalaca gdje je zvučao vrlo optimistično o novoj sezoni na Goodison Parku.

“Mislim da je ovo glem klub i klub koji ide u pravom smjeru”, citira ga Daily Star.

“Želimo biti bolji. Završili smo osmi prošle sezone i sada želimo biti bolji od sedmog mjesta, ući u top šest.”

[su_bet365_100bonus]

Španjolski Diario Gol je povezivao Courtoisa sa prelaskom u Real Madrid prije nego što se prijelazni rok zatvori, što bi ostavilo Chelseaja u teškoj poziciji, no oni će morati da traže zamjenu u narednih nekoliko dana, sa Oblakom koji je najvjerojatnija opcija.

Diario Gol je prethodno povezao Slovenca sa Real Madridom, iako će vjerojatno morati platiti njegovu klauzulu od 100 milijuna eura.

No, ako Chelsea odluči da plati otpusnu klauzulu Jan Oblaka, nakon što Courtois pređe u Real Madrid, on bi trebao biti adekvatna zamjena, nakon što je blistao u Atletico Madridu posljednjih godina pod vodstvom Diego Simeonea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!