NaslovnicaVijestiCourtois otkrio tajnu koja će spasiti sezonu njegovom klubu

Courtois otkrio tajnu koja će spasiti sezonu njegovom klubu

Vratar Chelseaja Thibaut Courtois izjavio je da njegov klub još uvijek može spasiti sezonu ukoliko osvoji FA Kup ili Ligu prvaka.

Courtois se vraća

Početak sezone za klub iz zapadnog Londona je bio poput noćne more, što je rezultiralo otkazom koji je dobio Mourinho prošlog mjeseca.

Guus Hiddink je došao na njegovo mjesto kao privremeno rješenje, a s njegovim dolaskom i Chelsea je počeo igrati bolje.

Nakon pobjede protiv Sunderlanda i remija protiv Watforda, Chelsea je također odigrao neriješeno i protiv Manchester Uniteda. Konačno su uspjeli ponovo slaviti ovog vikenda pobijedivši Crystal Palace visokim rezultatom 3-0.

Ovom pobjedom Chelsea je došao do 14. pozicije u Premier ligi, a Courtois smatra da njegov tim može završiti sezonu sa dva osvojena trofeja, FA Kupom i Ligom prvaka.

“Očito je da ukoliko osvojimo FA Kup ili Ligu prvaka ovo još uvijek može biti pozitivna sezona. Pričati o nekom uspjehu je velika stvar ukoliko tim ne igra baš dobro, osim u posljednje tri ili četiri utakmice.”

“Ali osvajanje FA Kupa ili možda Lige prvaka bi promijenilo sezonu u potpunosti, uz to da završimo u top šest u ligi. Moramo ići korak po korak. Ukoliko pobijedimo West Brom i Everton možemo ubrzo stići čak i do osme pozicije. Sve se može ubrzo promijeniti, samo su nam potrebni rezultati.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!