NaslovnicaVijestiCOURTOIS ZAPRIJETIO UPRAVI CHELSEAJA: Evo što će učiniti ukoliko mu ne dozvole...

COURTOIS ZAPRIJETIO UPRAVI CHELSEAJA: Evo što će učiniti ukoliko mu ne dozvole da ode u Real Madrid!

Zvijezda Chelseaja i jedan od najboljih golmana na svijetu Thibaut Courtois poslao je upozorenje upravi londonskog kluba.

Courtois zaprijetio upravi Chelseaja

Naime, Belgijanac je već duže vrijeme na radaru Real Madrida, ali ‘Plavci’ mu ne namjeravaju dozvoliti odlazak sa Stamford Bridgea ovog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako se ovaj ljetni prelazni rok za klubove iz Premier lige završava sljedećeg četvrtka, klubovi iz ostalih liga petice imaju rok za dovođenje novih pojačnja do kraja mjeseca. Chelsea tako ima samo još devet dana da dovede njegovu zamjenu, a engleske novine The Sun navode kako je Courtois poručio da neće produžiti ugovor, te da će sljedećeg ljeta otići besplatno ukoliko ga sad ne prodaju ‘kraljevskom’ klubu.

U posljednjih nekoliko tjedana pojavile su se informacije kako Chelsea kao njegovu zamjenu planira dovesti Jacka Butlanda iz Stoke Cityja ili Kaspera Schmeichela iz Leicester Cityja, ali od toga izgleda neće biti ništa. Ipak, daleko važnija stvar u ovom trenutku za vlasnika Romana Abramoviča je situacija vezana za najveću zvijezdu njegovog kluba Edena Hazarda.

[su_casino]

27-godišnjak se također povezuje sa odlaskom na Santiago Bernabeu, te je nakon završetka Svjetskog prvenstva, na kojem je Belgija osvojila treće mjesto, čak i javno priznao kako bi volio otići u Real Madrid. On i Courtois će se pridružiti ostatku tima sljedećeg tjedna, nakon čega će novi trener Maurizio Sarri održati razgovore sa njima, te ih pokušati nagovoriti na ostanak u klubu sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!