NaslovnicaVijestiCoutinho: Barca? Sretan sam u Liverpoolu!

Coutinho: Barca? Sretan sam u Liverpoolu!

Nogometaš Liverpoola Philippe Coutinho izjavio je kako je sretan u klubu, unatoč glasinama da će se u siječnju preseliti u Barcelonu.

sretan

Barcelona je pokušala dovesti Coutinha u ljetnjem prijelaznom roku, a mediji kažu kako će u siječnju pokušati isto.

[su_live_koeficijenti]

“Igram u jednoj od najboljih liga na svijetu, ali sada je važno da se sada usredotočim na momčad Brazila. Trenutno sam sretan i zadovoljan svojim životom”, rekao je Coutinho, prenio je Sky.

Coutinho je s brazilskom reprezentacijom koja će u utorak u Londonu igrati prijateljsku utakmicu s Engleskom.

France Football magazin greškom već otkrio osvajača Zlatne lopte?

Transfer glasine: Brazilska senzacija na probi u Engleskoj, Real Madrid nudi dvojicu igrača za Neymara, Goretzka se seli na Otok

Znate li kada je Italija zadnji put propustila Svjetsko prvenstvo?

Bio je odsutan s terena od 22. listopada zbog ozljede noge, ali se oporavio i moći će igrati protiv Engleske.

“Ja sam 100 posto spreman. Bio sam povrijeđen i propustio sam tri utakmice, ali sada se vraćam i potpuno sam spreman za meč. Uvijek je čast nositi dres reprezentacije. Bit će mi čast da igram u toj utakmici”, dodao je 25-godišnji nogometaš .

[su_watch_live_football]

Engleski izbornik Gareth Southgate pozvao je tri debitanta, a Coutinho je rekao da su mladi igrači zaslužili poziv.

“Nisu pozvani zato što su mladi, već zato što su zaslužili poziv. Biće motivirani, dat će najbolje od sebe. Engleska ima dobre igrače, bit će to sjajna utakmica. Veliki je izazov igrati protiv Engleske, a ta utakmica je odlična priprema za Svjetsko prvenstvo” , kazao je Coutinho.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!