NaslovnicaVijestiCoutinho imenovao tri igrača koja su bolja od Ronalda

Coutinho imenovao tri igrača koja su bolja od Ronalda

Zvijezda Liverpoola, Philippe Coutinho, imenovao je tri igrača Barcelone, koji su po njegovom mišljenju bolji od Realovog Cristiana Ronalda.

imenovao

Pogađate, riječ je o popularnom triju “MSN”, odnosno o Lionelu Messiju, Luisu Suarezu i Neymaru.

As Liverpoola, koji je dovođen u vezu s Barcelonom, obasipao je komplimentima potencijalne buduće saigrače, te tako podgrijao glasine o mogućem prelasku u Barcelonu.

Brazilac koji je u sjajnoj formi ove sezone, predvodio je Redse u trci za titulu sve do prošlog vikenda, kada je doživio težu povredu u utakmici protiv Sunderlanda.

Coutinhove partije na Anfieldu nisu prošle nezapaženo na Camp Nou, nakon sjajnih izdanja interes katalonskog velikana je pojačan, a Neymar navodno lobira za transfer svog sunarodnjaka i kolege iz reprezentacije.

Liverpoolov veznjak je javno odao priznanje napadačkom triju Barce, i imenovao ih najboljim trijom na svijetu.

“Tri najbolja igrača na svijetu po meni su iz MSN trija”, rekao je Coutinho za FourFourTwo.

“Jedan je brz, drugi je vješt sa loptom, treći je vrhunski golgeter, tako da se zaista nadoponjuju”.

Upitan da li misli da Ronaldo, prema ocjenama velike većine najbolji igrač 2016, osvajač Lige prvaka i Eura 2016, nema mjesta u konkurenciji najboljih, Brazilac je bio nedvosmislen.

“Naravno, tu su i igrači iz Reala, poput Cristiana Ronaldo, ali ova trojica (Messi, Suarez i Neymar) se sjajno nadopunjuju”, rekao je Coutinho.

Pred MSN-om je najveći izazov ove sezone, pošto ih u subotu očekuje okršaj sa Real Madridom u El Clasicu, za kojim trenutno zaostaju šest bodova.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!