NaslovnicaVijestiCoutinho: Ispred njih smo na tablici, to je realnost

Coutinho: Ispred njih smo na tablici, to je realnost

Nogometaš Liverpoola Philippe Coutinho već razmišlja o sljedećoj utakmici svog tima u Premier ligi, odnosno velikom derbiju rijeke Mersey, rekavši “Ispred Evertona smo na tablici, moji suigrači to trebaju da znaju. To je realnost”. Liverpool će 1. travnja biti domaćin ove utakmice. Everton nije pobijedio Liverpool još od 2010. godine, a nije slavio u gostima još od 1999.

to je realnost

U ovaj meč, međutim, ulazi u dobroj formi, pošto je u 2017. izgubio samo jednom. “Karamele” sada zaostaju šest bodova za četvrtoplasiranim Liverpoolom.

“Ne brinu me uopće serije i tradicija. Trenutno smo ispred njih na tablici. To je realnost i to je sve o čemu treba razmišljati. Bit ćemo spremni. Derbi je vrlo posebna utakmica za sve, kako za navijače, tako i za igrače. Znamo šta on znači. Ljudi iz Liverpoola žive za ovu utakmicu i imaju mnogo emocija, a sada još više, jer se Everton mnogo popravio u posljednje vrijeme.”, rekao je Kutinjo novinarima.

Reprezentativac Brazila je rekao da utakmica neće biti laka.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Znamo da neće biti lako, ali znamo da moramo pobijediti. Za naše navijače, moral i za sve. Ja ne razmišljam ni o jednom od naših rivala. Samo želim pomoći ovom klubu da se plasira u Ligu prvaka i završiti na što boljoj poziciji na tablici.”, rekao je Coutinho.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!