NaslovnicaVijestiCoutinho potpisao novi ugovor s Liverpoolom

Coutinho potpisao novi ugovor s Liverpoolom

Philippe Coutinho je potpisao novi ugovor s Liverpoolom do 2022. godine, bez izlazne klauzule, s tjednom plaćom od 150.000 funti čime je postao najplaćeniji igrač kluba s Anfielda.

novi ugovor

“Presretan sam što sam potpisao novi ugovor. Liverpool je klub kome sam veoma zahvalan, a produžetak suradnje pokazuje koliko sam sretan ovdje.”

“Od sada ću raditi još više kako bih opravdao povjerenje. Trofeji su najvažniji. Kada kažem trofeji mislim na Premijer ligu, ali i na Ligu prvaka. To je moj cilj”, rekao je Coutinho.

Jürgen Klopp je toliko vjerovao u Philippea Coutinha da je vjerovao da će Liverpool Brazilcu ponuditi novi ugovor na pet godina bez izlazne klauzule prije isteka, prenosi britanski Guardian.

“Mislim da svi znaju koliko je Phil fantastičan nogometaš. Ne postavlja se pitanje oko njegove igre, a uz to je i momak nevjerojatno pozitivnog karaktera”, rekao je trener Liverpoola o Brazilcu.

“Poznajem Coutinha još prije nego što sam došao u Liverpool i dobro znam kakav je talent posjedovao. On je zaista svjetska klasa. Činjenica je da on želi ostati u našem timu i biti dio onoga što imamo namjeru zajedno da stvaramo. Phil zna da svoje snove i ambicije može ostvariti u Liverpoolu. Uvjeren sam da klub s njim može pravi još velikih uspomena.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!