NaslovnicaVijestiCRISTIANO JE KRALJ LIGE PRVAKA - po ovome mu nema ravnog!

CRISTIANO JE KRALJ LIGE PRVAKA – po ovome mu nema ravnog!

Cristiano Ronaldo je kralj Lige prvaka, riječ o igraču koji je najbolji strijelac i najbolji asistent u povijesti najeltinijeg klupskog nogometnog natjecanja u Europi. Sutra Real Madrid i Cristiano Ronaldo igraju finale Lige prvaka protiv Liverpoola u Kijevu…

Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka ima 152 utakmice, 120 golova i 36 asistencija, najbolji je strijelac i asistent u povijesti Lige prvaka. Cristiano u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju drži gotovo svaki mogući rekord. Sutra bi mogao postati jedini aktivni igrač koji ima 5 osvojenih Ligi prvaka, osim njega to u “modernoj” Ligi prvaka ima još samo Maldini.

[su_champions_league_final]

Cristiano Ronaldo sutra igra svoje šesto finale Lige prvaka. Finala je igrao 2008., 2009., 2014., 2016., 2017., sutra (2018.) trebao bi igrati svoje šesto. Nitko osim Maldinija to u Ligi prvaka to nije igrao. Primjerice, Lionel Messi, Ronaldov veliki rival, igrao je samo tri finala i sva tri slavio iako mu se piše da ima 4 osvojene Lige prvaka, ali u njegovoj prvoj europskoj tituli nije imao značaniju ulogu pa nije igrao od osmine nadalje.

Od sezone 2006/07 Cristiano Ronaldo samo jednom nije igrao polufinale Lige prvaka to dovoljno govori koliko on može vući svoju momčad. Jedini put kada je ispao prije polufinala Lige prvaka bilo je u sezoni 2009/10 kada je Lyon izbacio Real Madrid.

[su_champions_league_final]

Koliko je Cristiano Ronaldo dominantan u Ligi prvaka govori činjenica da je:
– Najbolji strijelac Lige prvaka
– Najviše golova na domaćem terenu
– Najviše golova u gostima
– Najviše golova u finalima
– Najviše golova u grupnoj fazi
– Najviše golova u četvrtfinalima
– Najviše golova u polufinalima
– Najviše golova u knock-out fazi
– Najviše postignutih slobodnih udaraca
– Najviše golova postignutih glavom
– Najviše postignutih hat-trickova

Te mnogi drugi rekordi poput recimo – najviše uzastopnih utakmica u kojima je postigao gol i slično. No sve u svemu, jedno je jasno – Cristiano je apsolutni kralj Lige prvaka, ali konkurencija je ove sezone opasna. Mo Salah, Firmino i Mane na dobrom su putu da zaustave velikog Cristiana, a hoće li o tome uspjeti pričat ćemo sutra u ovom doba…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!