NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo bi mogao dobiti medalju za natjecanje u kojem nije ni...

Cristiano Ronaldo bi mogao dobiti medalju za natjecanje u kojem nije ni igrao

Igrači Manchester Uniteda su osvojili ovosezonsko izdanje engleskog Liga kupa nakon što su u finalu pobijedili Newcastlea rezultatom 2-0. Taj uspjeh donio im je podizanje trofeja po prvi put nakon šest godina.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zanimljiva činjenica da bi od osvajanja ovog trofeja mogao profitirati i Cristiano Ronaldo, iako već neko vrijeme nije u klubu, te u ovom natjecanju za United nije igrao ni minute.

Daily Mail navodi kako je United dobio 30 medalja za podjelu te podsjećaju da su na putu do naslova koristili 27 igrača. Odluka kluba je hoće li preostala tri dati nekome, kao i hoće li jedan od trojice igrača biti Cristiano Ronaldo.

Portugalac je sporazumno napustio Manchester United nakon intervjua u kojem je ocrnio klub i trenera Erika ten Haaga.

Nakon što je napustio Old Trafford, potpisao je za saudijski Al Nassr u kojem je postao najplaćeniji igrač na svijetu.

Manchester United je Liga kup osvojio golovim Casemira i Rashforda u prvom poluvremenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!