NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Glavni cilj Real Madrida ove sezone je trofej Lige prvaka

Cristiano Ronaldo: Glavni cilj Real Madrida ove sezone je trofej Lige prvaka

Glavni cilj Real Madrida ove sezone je trofej Lige prvaka, izjavio je Cristiano Ronaldo. Zinedine Zidane je priznao da je naslov za utrku La Lige već gotov za Real Madrid, ali njegov zvijezda je pri tvrdnji da klub još uvijek može osvojiti trofej u Europi ove sezone.

Glavni cilj Real Madrida ove sezone je trofej Lige prvaka

Cristiano Ronaldo tvrdi da je Real Madridu glavni cilj da osvoji Ligu prvaka ove sezone.

Zinedine Zidanova ekipa je trenutno na 12 bodova zaostatka za liderom La Lige, Barcelonom, poslije utakmice protiv Rayo Vallecana sinoć, gdje je Katalonski klub pobijedio rezultatom od 5-1 u gostima.

Ali, Ronaldo, koji je napao svoje saigrače nakon poraza od Atletico Madrida prošle subote (1-0), insistira da sezona za njegov klub još uvijek nije izgubljena.

“Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Rome,” rekao je portugalski reprezentativac.

[su_bet_at_home_1]

“Sada igramo pred našim navijačima sa dobrim rezultatom, ali nećemo se previše zanositi.”

“Imamo tešku sezonu u Primeri, te smo ispali u Kupu kralja. Ali, kao što sam rekao mnogo puta, mi smo i dalje u Ligi prvaka i nadamo se da ćemo je osvojiti.”

“Nije slučajnost da je Real Madrid klub koji je podigao najviše europskih kupova na svijetu. Mi smo uzbuđeni, ništa nije izgubljeno, nastavit ćemo raditi naporno i postići velike stvari koje dolaze na kraju sezone.”

“Talenat ne vrijedi ništa ukoliko nismo posvećeni.”

“Ja sam skoro uvijek isti i želim ostat u tom obliku, osvajati naslove za tim i individualno, tako da moji navijači mogu biti sretni.”

Real Madrid sutra igra protiv Celte Vigo na Santiago Bernabeu. Koeficijent na Zidane-ov tim je 1.30, dok je na Celtu 8.50. Međutim, na remi ova dva tima kvota je 6.00. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Real Madrid i ostale lige širom svijeta.

sCsqZjX

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!