NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ima veliki zahtjev za Real Madrid nakon fenomenalne godine iza...

Cristiano Ronaldo ima veliki zahtjev za Real Madrid nakon fenomenalne godine iza njega

Cristiano Ronaldo je postavio veliki uslov za Real Madrid dok se priprema da uđe u pregovore o novom ugovoru. Napadač, koji sada ima 32 godine, bit će vrlo svjestan da će ga njegov sljedeći ugovor sigurno odvesti do vrhunca karijere, ostavljajući predstojeće rasprave kao jednu od najvažnijih u karijeri.

Cristiano Ronaldo ima

Njegova pregovaračka pozicija je veća nego što je igrač njegovih godina ikada imao – i portugalska zvijezda namjerava iskoristiti prednost.

Ronaldo je uživao u senzacionalnom završetku 2017. godine na individualnoj razini. Bio je FIFA-in igrač godine, a nakon toga mjesec dana kasnije osvojio je svoju petu Zlatnu loptu.

On je potom ponovio svoju trenutnu vrijednost Realu u Abu Dhabiju, gdje je postigao nevjerojatan gol iz slobodnog udarca sa udaljenosti od 30 metara u Svjetskom klupskom prvenstvu protiv Gremioa.

[su_bonus]

Ronaldo će gotovo sigurno biti najveći igrač u Realovoj povijesti – podvig koji je nezamisliv, gotovo za svakog igrača koji je ikad bio tu, ali njihov broj sedam mislida je više od toga, nedavno se proglasio kao najbolji igrač svih vremena.

Bio je igrač godine 2017. i igrao je kao jedan od najvećih ikada, pa nije iznenađenje da Cristiano traži od kluba da prizna tu činjenicu.

I kako klub to radi? Time što će ga učiniti najviše plaćenim igračem na planeti, piše Marca.

U tome je također bio najbolji, imao je najveću platu u nogometnom svijetu, ali ugovori za Lionel Messija i Neymara su ga stavili na treće mjesto i znamo da on neće biti zadovoljan sa tim.

Novi ugovor za Messija navodno vrijedi 50 milijuna eura po sezoni, a Ronaldo, koji je prije 13 mjeseci potpisao novi ugovor, osjeća se kao da je dokazao da vrijedi više od toga.

Poznato je da Real Madrid nije baš spreman da ponudi ovoliki novac.

[su_no1forfootball]

Njihov talisman ostaje još 3 i pol godine na trenutnom ugovoru za kojeg Svjetski prvak vjeruje da je obilan svakom igraču i neodlučan je da li da otvara pregovore za novi ugovor.

Ne znamo hoće li se to pokazati kao dobro za Ronalda i koliko će on biti spreman da se bori za njega. Ako se pokaže kao pravi problem za Portugalca, Real će imati velikih problema. Da li će iznervirati svog igrača ili će gurnuti ruku duboko u džep.

Ali, ako se glasine o Neymaru pokažu istinitim, možda su već pronašli zamjenu…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!