NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo imenovao četiri kluba koja su ga htjela potpisati prije Manchester...

Cristiano Ronaldo imenovao četiri kluba koja su ga htjela potpisati prije Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo imenovao četiri kluba koja su ga htjela potpisati prije Manchester Uniteda. Kao da je bila potrebno potvrda da je Cristiano Ronaldo i dalje jedan od najboljih igrača u nogometu, portugalska zvijezda je potpisala unosan ugovor sa Real Madrid koji će mu tjedno donositi 500.000 funti i to bi trebalo biti dovoljno.

Cristiano Ronaldo imenovao

Međutim, više puta osvajač Zlatne lopte nije uvijek bio najveće ime u sportu i kao i svaki drugi igrač on je započeo sovju profesionalnu karijeru kao relativno nepoznat igrač.

To se sve promijenilo kada je, u dobi od samo 18 godina, Manchester United je potpisao Ronalda za 12.240.000 funti iz Sporting Lisabona davne 2003. godine. Prema Ronaldu, ipak, bilo je najmanje četiri kluba zainteresovana za njegov potpis prije nego što su ga doveli Crveni vragovi.

[su_euro_soccer_bonus]

Govoreći na međunarodnoj dužnosti u Portugalu, 31-godišnjak je otkrio četiri europska kluba koji su tvrdili da ga žele dovesti tijekom ranih dana u Sportingu.

“Kada sam odigrao nekoliko utakmica sa Sportingom, probudio sam interes brojnih europskih klubova”, rekao je Ronaldo, preko Sporta. “Među njima su bili Inter, Arsenal, Valencia i Barcelona.”

S obzirom kako je Ronaldova karijera ispala – uživao je u šest uspješnih godina na Old Traffordu, a zatim slijedi njegova čarolija u Real Madridu.

S obzirom da je Barcelona bila zainteresovana, to postavilo potpuno drugi scenarij i drugi put u karijeri za Portugalca, zamislite da je otišao na Nou Camp i igrao sa Lionel Messijem…

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Navijači Arsenala su također bili na mukama čuti da je favorit za Zlatnu loptu zamalo mogao doći u njihov klub početkom ožujka te godine, da bi Sir Alex Ferguson to spriječio i odveo ga na Old Trafford.

Kako bi bilo da je Ronaldo završio u jednim od ovih klubova, kako bi se njegova karijera odvijala, samo zamislite?

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!