NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo inzistira da Real Madrid vrati svog bivšeg igrača na Bernabeu

Cristiano Ronaldo inzistira da Real Madrid vrati svog bivšeg igrača na Bernabeu

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo bi mogao pokvariti transfer planove Liverpoola, jer navodno poziva svog bivšeg kolegu, koji je igrao za Real Madrid da se vrati sa posudbe iz Bayern Munchena.

Cristiano Ronaldo inzistira

Radi se o kao što svi znamo, Jamse Rodriguezu, koji je otišao na pozajmicu u Bayern Munchen na početku ove sezone.

Kolumbijski internacionalac je bio sjajan na Allianz Arseni ove sezone, vraćajući se u svoju najbolju formu u Bayernovom dresu nakon teškog vremena u Španjolskoj.

Don Balon je nedavno tvrdio da je Liverpool zainteresiran za Rodrigueza nakon njegovog oživljavanja forme u Bundesligi, a Redsi su trebali da ga potpišu kao zamjenu za Philippe Coutinha.

[su_no1forfootball]

Međutim, svježe izvješće stiže iz Don Balona, koje sugerira da je Ronaldo jedan od tri igrača u Madridu, koji su rekli da bi željeli vratiti Rodrigueza natrag u klub.

Neki ostaju neuvjerljivi, a izvješće također tvrdi da su Sergio Ramos i Isco malo manje za tu opciju da se 26-godišnjaku pruži prilika na Bernabeunakon što nije uspio da se dokaže u prošlosti.

Liverpool će se nadati da će imati šansu da potpiše James Rodriegueza ukoliko on postane dostupan, a njegova budućnost će zasigurno još uvijek visiti u zraku.

Coutinhov odlazak u Barcelonu je ostavio veliku rupu za Jurgen Kloppa, a njegova momčad nije bila u najboljem izdanju nakon što su izgubili od Swansea Cityja ranije ovog tjedna.

[su_live_koeficijenti]

Liverpoolu je potreban jedan dobar igrač koji bi trebao imati kvalitetu da popuni tu poziciju koju je Coutinho ostavio iza sebe.

Hoće li Jurgen Klopp krenuti po Rodrigueza na ljeto? Vjerojatno će biti tako, jer je njemački stručnjak govorio o tome kako će tek na ljeto dovesti zamjenu koja bi trebala popuniti poziciju koju je Coutinho ostavio praznom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!