NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo izdvojio dva glavna krivca za poraz protiv Barcelone

Cristiano Ronaldo izdvojio dva glavna krivca za poraz protiv Barcelone

Cristiano Ronaldo izdvojio dva glavna krivca za poraz protiv Barcelone. Nitko nije manje uživao u nedeljnom El Clasicu i posljednjem ove sezone, nego Cristiano Ronaldo. Ne samo da nije imao dobru utakmicu po vlastitim standardima, ali je bio bespomoćan kao suparnik Lionel Messija koji je za Barcelonu zgrabio sva tri boda.

Cristiano Ronaldo izdvojio

Barcina posljednja pobjeda im nije donijela samo rezultat od 3-2 i tri boda, već je otvorila i utrku za naslov, gdje su se poravnali sa Los Blancosima na tabeli, sa nekoliko preostalih utakmica do kraja sezone.

Srećom za Real, još uvijek imaju prednost nad Kataloncima, jer imaju utakmicu manje i to bi mogla biti presudna utakmica.

Razumljivo, napetosti su bile velike u svlačionici nakon utakmice. Poraz je stavio još veći pritisak na Real Madrid, a sada ne mogu priuštiti niti jedan kiks do kraja sezone.

No, unatoč tome što je Gareth Bale pogrešno dijagnosticiran i ponovo ozlijeđen tijekom prvog poluvremena i nakon crvenog kartona Sergia Ramosa, Ronaldo nije krivio niti jednog od njih, nego drugu dvojicu svojih suigrača za poraz protiv Barcelone.

[su_euro_soccer_bonus]

Nakon utakmice, pojavila su se dva dobro dokumentirana videa koja pokazuju da Ronaldo vrišti na svoje suigrače da naprave prekšraj nad Sergi Robertom prije nego što je krenuo prema golu.

Njegova tjeskoba je jasna, a prema španjolskim novinama Marci, on se obrusio na svoje suigrače, osobito kada su se svi vratili u svlačionicu.

Marcelo i Luka Modrić su bila ta dvojica, oni nisu pravili faul nad Sergi Robertom u izgradnji do konačnog gola, i čini se da je Ronaldo krivio njih.

Luka i Marcelo su dva najiskusnija igrača u Madridskoj ekipi, ali nisu mogli biti zadovoljni zbog toga što Ronaldo krivi samo njih dvojicu.

>> Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford

Ipak, nakon utakmice, Marcelo se suočio sa kamerama i održao intervju u kojem se suočio sa Ronaldovim tvrdnjama i prihvatio punu odgovornost za ishod.

“Ja sam kriv za posljednji gol, ali to se može dogoditi svima”, rekao je Brazilac.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!