NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo je razlog zbog kojeg ne žele doći u Real?

Cristiano Ronaldo je razlog zbog kojeg ne žele doći u Real?

Mnogima je poznato da se u Real Madridu dosta toga pita njihov najbolji igrač, Cristiano Ronaldo i upravo zbog tog mnogi igrači ne uživaju baš igrajući sa Portugalcem. Florentino Perez želi dodatno ojačati napad u ljetnom prijelaznom roku, ali ima problem.

Cristiano Ronaldo

Perezove najveće želje su Robert Lewandowsi, igrač Bayerna koji se povjerio prijateljima da ne želi igrati sa Ronaldom, ako je vjerovati katalonskom Sportu. Naime, Lewandowski za Ronalda smatra da je previše sebičan, a u Njemačkoj nema sebičnosti.

Alvaro Morata, igrač Juventusa isto tako se ne želi takmičiti sa Ronaldom te želi ostati u Juventusu gdje će dobijati mnogo veću minutažu od one koju je imao u Realu za vrijeme svog boravka. Real ima mogućnost da vrati Moratu nazad u svoj tim za 35 milina eura, a katalonski mediji pišu da to nije isključena mogućnost jer bi ga poslije otkupa prodali za veću svotu.

Morata ima tek 23 godine, a za vrijeme svog boravka u Madridu od 2011. do 2014. u 52 utakmice postigao je 11 golova. Robert Lewandowski je u Bayernu od 2013. godine i ima odličan golgeterski učinak, a baš takav igrač je potreban madridskom timu, ali kako stvari stoje, dok je Ronaldo u timu Robert Lewandowski neće krenuti put Madrida.

[su_sportingbet]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!