NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo, Lionel Messi and Alexis Sanchez: Zvijezde koje bi mogle propustiti...

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi and Alexis Sanchez: Zvijezde koje bi mogle propustiti Svjetsko prvenstvo 2018.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018 se približavaju kraju, a neke od najvećih svjetskih nacija su u opasnosti da ispadnu.

Cristiano Ronaldo

Dok su zemlje poput Brazila, Španjolske, Engleske i Njemačke rezervirale svoje mjesto u Rusiji sljedećeg ljeta, broj zemalja koje očekujete da će igrati na Svjetskom prvenstvu se očajnički bore.

Ovo znači da bi Svjetsko prvenstvo u Rusiji moglo biti bez nekih od najboljih svjetskih igrača – uključujući Lionel Messija, Cristiana Ronalda i Alexisa Sancheza.

Ovdje ćemo pogledati koje zemlje su u opasnosti od propuštanja Svjetskog prvenstva u Rusiji i što trebaju učiniti da bi igrale na ovom turniru.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Već kvalificirani

Belgija, Brazil, Kostarika, Egipat, Engleska, Njemačka, Iran, Japan, Meksiko, Nigerija, Poljska, Rusija (domaćini), Saudijska Arabija, Južna Koreja, Španjolska.

Igrači koji bi mogli propustiti: Mile Jedinak, Matt McKay, Adam Federici

Australija je remizirala prvu utakmicu dokvalifikacije protiv Sirije. Oni moraju pobijediti ovu utakmicu kako bi igrali sljedeće utakmice doigravanja, što će vjerojatno biti protiv Paname ili Hondurasa. Ali očekuju da će proći dalje.

SAD

Clint Dempsey, Christian Pulisic, Geoff Cameron, Tim Howard

SAD je naporno radio na kvalifikacijama za ovo Svjetsko prvenstvo – ali bi trebalo sve da bude u redu. Panama ih ipak još uvijek može prestići i pobijediti ih u dokvalifikacije, ali sudbina SAD-a je u njihovim rukama i ako pobijede svoju sljedeću utakmicu protiv Trinidad i Tobaga proći će dalje.

Portugal

Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Andre Gomes, Pepe

Portugal prati Švicarsku u skupini A, gdje se sastaju u posljednjoj utakmici ovih kvalifikacija. Ako pobijede u Portugalu, automatski idu na turnir, ako remiziraju ili izgube, čekaju ih dokvalifikacije.

[su_no1forfootball]

Italija

Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Lorenzo Insigne, Gianluigi Buffon

Italija više ne može uhvatiti Španjolsku na vrhu skupine G, što znači da će morati stići do Svjetskog prvenstva kroz dokvalifikacije. Vjerojatno će proći u dokvalifikacijama, no nikada se ne zna i treba sačekati.

Obala Slonovače

Serge Aurier, Eric Bailly, Salomon Kalou, Wilfried Bony

Obala Bjelokosti se kvalificirala na posljednja tri Svjetska prvenstva – ali su u ozbiljnoj opasnosti da propusti Rusiju. Maroko se nalazi iznad njih u kvalifikacijskoj skupini sa samo jednom utakmicom koja je ostala da se odigra. Dvije reprezentacije se sastaju sljedećeg mjeseca, a ako Obala Bjelokosti ne uspije pobijediti, ispadaju.

Argentina

Lionel Messi, Paulo Dybala, Javier Mascherano, Nicolas Otamendi

Lionel Messi i Argentina su u ozbiljnoj opasnosti od propuštanja Svjetskog prvenstva u Rusiji sljedeće godine. Argentinin remi protiv Perua znači da oni sada trebaju pobijediti Ekvador u finalnoj utakmici ovih kvalifikacija, kako bi igrali dokvalifikacije protiv Novog Zelanda. Male su šanse da neće proći dalje, no ipak postoji šansa.

Čile

Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Charles Aránguiz, Claudio Bravo

Uspjeli su pobijediti Ekvadora posljednji put, ali sada moraju pobijediti u Brazilu kako bi bili sigurno u svoje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Remi bi im podario mjesto u dokvalifikacijama, ali ako izgube, neće se uspjeti kvalificirati ako Argentina i Paragvaj pobijede.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nizozemska

Robin van Persie, Wesley Sneijder, Stefan de Vrij, Michel Vorm

Nizozemska treba pobijediti Švedsku sa sedam golova razlike u posljednjoj utakmici kako bi osigurala mjesto u dokvalifikacijama. Da odmah upozorimo, to se vjerojatno neće desiti. To će biti drugi uzastopni međunarodni turni koji je Nizozemska propustila, a prvo Svjetsko prvenstvo od finala u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!