NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo: Možda se pridružim Barceloni ili jednom od najvećih rivala Manchester...

Cristiano Ronaldo: Možda se pridružim Barceloni ili jednom od najvećih rivala Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo tvrdi da je tako otvoren o svojoj budućnosti da bi se čak mogao pridružiti Barceloni ili jednom od najljućih rivala Manchester Uniteda. Zvijezda Real Madrida je rekao da ne postoje nikakvi dogovori između njega i PSG-a. Portugalac koji je tri puta bio najbolji igrač svijeta, je rekao da nije nemoguće da zaigra čak i za Barcelonu ili za neki drugi engleski klub, osim Manchester Uniteda i da je toliko nepredvidljiva njegova budućnost. Ništa nije 100% tačno.

Cristiano Ronaldo

“U fudbalu se ništa ne zna do zadnjeg momenta. Ja svoju karijeru mogu završiti ovdje sa Real Madridom. Ja sam samo iskren, jer ne znam šta će se dogoditi sutra. Da sam 75% siguran, rekao bi vam, ne bi mi to predstavljalo problem. Ali ni ja još uvijek ništa ne znam.”

Ronaldovi komentari o mogućem prelasku u najvećeg rivala Real Madrida, pa čak i samo pomišljanje na to je stvorilo veliko nezadovoljstvo među navijačima na Santiago Bernabeu. Pa i njegovo priznanje da Old Trafford ne mora biti njegov jedini povratak Premier ligu neće baš dobro proći ni kod navijača ‘Crvenih Đavola’.

Rekordni strijelac svih vremena kluba iz Madrida ima ugovor sa njima do 2018. godine. Čak i on vjeruje da bi možda mogao poći stopama bivših Engleskih zvijezda, Steven Gerrarda i Frank Lamparda. Možda završi i u MLS-u.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“U ovom trenutku ne vidim sebe u američkoj ligi. Za dvije ili tri godine ću možda razmišljati drugačije.”

Ronaldo također misli da je najbolje živjeti i igrati za sadašnjost i ne razmišljati o budućnosti.

“To su uvijek teška pitanja za odgovoriti. Kao profesionalni fudbaler, nogomet je uvijek nepredvidljiv, tako da ću radije ostati u sadašnjosti.”

“Sadašnjost je dobra i ja uživam u Real Madridu. Ali za nekoliko godina, ne znam ni sam kako ću razmišljati. Kada se približi kraj mog ugovora, tada ću morati donijeti neke važne odluke, bilo da je to ostati u Realu ili otići u neki drugi klub ili čak završiti karijeru.”

“To je sasvim normalna stvar. Zato nisam zabrinut, jer znam da sve što ima svoj početak, ima i kraj. Ja sam spreman na to. Ja sam spreman ostati u Real Madridu, spreman sam i otići, ali kada dođe pravo vrijeme za to. To je dio mog posla.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!