NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se oglasio nakon što je saznao da ga Sarri nije...

Cristiano Ronaldo se oglasio nakon što je saznao da ga Sarri nije uvrstio u kadar za meč sa Atalantom!

U Seriji A vodeći Juventus gostuje kod Atalante, petoplasirane momčadi. Josip Iličić, koji je suspendovan, i Cristiano Ronaldo, za kojega se govori da je navodno ozlijeđen, neće igrati u 13. kolu Serie A koje je na rasporedu danas u 15 sati.

Cristiano Ronaldo uradio

Da Ronaldo nije u kadru Stare dame iznenadilo je mnoge, jer je Portugalac prije nekoliko dana igrao za Portugal u kvalifikacijama za Euro i postigao tri gola protiv Litvanije i jedan protiv Luksemburga. Međutim, trener Juventusa Maurizio Sarri tvrdi da njegov prvi adut u fizičkom smislu nije dobro pripremljen.

Bizarno! Reprezentativac Sierra Leonea šokirao javnost otkrivši zbog koga je zadobio povredu!

“Ne postoji ništa posebno za tumačenje. Neke igrače treba ostaviti da se odmore. Problem je što je u utorak rekao da se ne osjeća dobro. Želimo ga dobro pripremiti za utakmicu Lige prvaka.”

Portugalac se konačno oglasio na društvenoj mreži. Na instagramu je potvrdio da zaista nije spreman. “Usredotočen sam na oporavak jer se želim što prije vratiti”, rekao je Ronaldo svojim sljedbenicima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!