NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ostaje u Real Madridu do isteka ugovora

Cristiano Ronaldo ostaje u Real Madridu do isteka ugovora

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo izjavio je da želi ostati u Real Madridu još dvije godine kada će mu isteći ugovor.

Ronaldo otkrio gdje bi mogao

Bivši igrač Manchester Uniteda ima ugovor sa madridskim klubom do ljeta 2018. godine i mnogo je špekulacija vezanih za njegovu budućnost. 31-godišnjak je u intervjuu za Marcu riješio sve nesuglasice oko ostanka u klubu.

Portugalac je izjavio da mu je želja da ostane, kako kaže, u najboljoj ligi na svijetu, sve dok je ugovorno vezan za klub, te se nada da će osvojiti još jednu Ligu prvaka prije nego krene dalje.

“Želim ostati ovdje još dvije godine, a onda ćemo vidjeti što u budućnosti. To je ugovor koji sam potpisao. Sada na meni je da pokušam osvojiti još trofeja, uključujući i Ligu prvaka ponovo.”

“Proveo sam sedam godina u Španjolskoj i za mene je La liga najbolja liga na svijetu. Također sam šest godina igrao u Engleskoj, u Manchester Unitedu, i ta liga je sjajna, vrlo konkurentna, sa odličnim igračima, i za mene je privilegija jer sam ostavio tamo svoj trag, taj period je bio vrlo dobar.”

Cristiano Ronaldo je postigao 48 golova prošle sezone, te je osvojio Pichichi trofej po treći put u svojoj karijeri. Ove sezone je u 29 nastupa za “kraljevski” klub u svim takmičenjima postigao 30 golova i podijelio 10 asistencija.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!