NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio planove nakon odlaska u mirovinu

Cristiano Ronaldo otkrio planove nakon odlaska u mirovinu

Cristiano Ronaldo je otkrio da će živjeti kao kralj kad se povuče iz nogometa, te da ne razmišlja o trenerskom poslu.

Cristiano Ronaldo otkrio čime će se baviti kada završi nogometnu karijeru

Zvijezda Real Madrida sljedećeg mjeseca puni 31 godinu i njegov oproštaj od nogometa u narednih par godina je neizbježan, te se sve više predviđa njegova budućnost nakon nogometa.

Međutim, Ronaldo je priznao da ne razmišlja o trenerskom poslu, i da njegovo vrijeme u središtu pozornosti konačno se privodi kraju.

“Postoji drugi život poslije nogometa. Mislim da će mi u početku biti teško zbog prestanka igranja, ali ukoliko me pitate da li ću početi svoju trenersku karijeru, odgovor je ne. Također, ne bih htio biti direktor, niti predsjednik nekog kluba.”

“Možete reći da imate najbolji posao, novac, automobile, kuće, ali to nije sve. Jedan primjer: u subotu je boks u Las Vegasu, i volio bih zajedno s obitelji i prijateljima otići tamo i gledati, ali ne mogu jer nemam vremena za to. Ali nakon nogometa želim živjeti kao kralj.”

Nakon deset godina tokom kojih je vječito uspoređivan sa Barceloninim Lionelom Messijom kao svjetski broj jedan, sve bliži kraj karijere na Ronalda stavlja veliki pritisak.

“Mogu se nositi s pritiskom zbog života kojim živim i kojim sam živio. Napustiti domovinu sa 11 godina i otići u drugi svijet, prvo u Lisabon a potom u Manchester, je bilo veoma teško, ali pokazao sam stabilnost tokom tog vremena. Postao sam ovakva osoba zbog vremena koje nisam proveo sa svojom obitelji, i bilo je veoma teško sve ove godine.”

“Bio sam tinejdžer, ali morao sam raditi i razmišljati kao odrasla osoba. Moja mentalna snaga je počela jačati u to vrijeme. Ne brine me mišljenje drugih, svako misli što hoće. Idem u krevet svaki dan čiste savjesti i spavam dobro. Ne možemo biti opsjednuti time šta drugi misle o nama, ni Bog ne može ugoditi svima.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!