NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio svom agentu Jorgeu Mendesu koga želi u Real Madridu

Cristiano Ronaldo otkrio svom agentu Jorgeu Mendesu koga želi u Real Madridu

Ako je vjerovati pisanju britanskog lista Express, suprezvijezda Real Madrida, portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo otkrio je svom agentu Jorgeu Mendesu kojeg igrača želi sljedeće sezone u ‘kraljevskom’ klubu. Ako je vjerovati pisanju pomenutog lista, Ronaldo bi sljedeće sezone želio igrati sa Andreom Silvom iz Porta.

cristiano ronaldo otkrio

Iako je Real Madrid na korak od osvajanja titule u Španjolskoj, a igraju i finale Lige prvaka protiv Juventusa u Cardiffu, ‘Kraljevi’ već razmišljaju kako pojačati tim za sljedeću sezonu.

U Real Madridu nezvijesni su napadači Karim Benzema i Alvaro Morata, za kojeg kažu da skoro sigurno prelazi u Chelsea, te da je ostala samo formalnost. Spominjao se i prelazak senzacije iz Monaca, Kyliana Mbappea u Real Madrid, te da Florentino Perez, predsjednik Real Madrida ima veliku želju da potpiše francuskog nogometaša.

Andre Silva iz Porta je 21-godišnji napadač, a ove sezone za portugalski tim postigao je 16 pogodaka i upisao šest asistencija u 31 nastupu za Porto. U Ligi prvaka je pogađao četiri puta u osam utakmica.

>>Legendarni argentinski nogometaš završio karijeru

Zajednička stvar za Cristiana Ronalda i 21-godišnjeg Silvu, je, pogađate, poznati nogometni agent Jorge Mendes koji će sigurno imati veliku ulogu u eventualnom prelasku Silve na Santiago Bernabeu.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!