NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio zbog čega ostaje u Real Madridu

Cristiano Ronaldo otkrio zbog čega ostaje u Real Madridu

Cristiano Ronaldo otkrio zbog čega ostaje u Real Madridu

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo, nakon višetjednih spekulacija oko odlaska iz Reala, izjavio je da je sretan u Madridu i da želi nastaviti osvajati trofeje na klupskom i individualnom planu.

ostaje u real madridu

Portugalac je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španjolskog tužiteljstva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 milijuna eura poslije prihoda na britanskim Djevičanskim otocima.

[su_live_koeficijenti]

“Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osjećaj, isti onaj kao kada dobijaš Zlatnu loptu ili druga individalno priznanja. Želim opet to napraviti… Moram naporno raditi svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Nogomet je moj život i strast.”, rekao je Ronaldo za Marcu.

Evo šta je Mourinho rekao Baleu pred početak prijateljske utakmice

Arsene Wenger: Žele dovesti njega jer ne mogu dovesti Alexisa Sancheza

Kontraverzni Mino Raiola dobio povjerenje još jedne zvijezde: Super agent ga prodaje u Barcelonu!

Ronaldo se zbog problema s porezom dovodio u vezu s PSG-om koji nije žalio novac za njega, a potom se okrenuo na  Neymara iz Barcelone kada je portugalska zvijezda odbila ponudu. Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte ugovor s Realom ima do 2021. godine i sada je glavni kandidat za prestižnu nagradu i ukoliko je osvoji izjednačit se s rekorderom Lionelom Messijem sa po pet Zlatnih lopti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!