NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo poslao poruku Neymaru povodom špekulacija o njegovom odlasku u PSG

Cristiano Ronaldo poslao poruku Neymaru povodom špekulacija o njegovom odlasku u PSG

Kako pišu španjolski mediji, zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo poslao je poruku Neymaru u kojoj mu je rekao da ne odlazi iz katalonskog kluba ovog ljeta.

Cristiano Ronaldo poslao poruku Neymaru

Posljednjih nekoliko dana pojavile su se brojne špekulacije kako brazilski reprezentativac nije zadovoljan na Camp Nouu, te da navodno želi otići u Paris Saint Germain gdje bi bio glavna zvijezda, što u Barci nije moguće pored Lionela Messija.

Španjolski sportski dnevnik Diario Gol tvrdi kako je Ronaldo kontaktirao Neymara preko whatsappa, rekavši 25-godišnjaku da ne pravi najveću grešku u svom životu, te da PSG nikada neće biti na nivou Barcelone.

Portugalac mu je također rekao kako francuska liga mnogo zaostaje za španjolskom i engleskom, te da ukoliko već želi otići, da je bolje da ode u njegov bivši klub Manchester United, koji je također bio zainteresovan za njega početkom ljeta. Ipak, ‘Crveni vragovi’ su odustali jer čelnici Barcelone nemaju namjeru pustiti jednog od najboljih igrača da napusti klub.

Neymar je postigao 105 golova u 186 nastupa u dresu Barcelone otkako je stigao u klub prije četiri godine, te je u tom periodu osvojao dva puta La Ligu, tri puta Kup Kralja, jednom Superkup Španjolske, te Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!