NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo priznao gdje će nastaviti karijeru

Cristiano Ronaldo priznao gdje će nastaviti karijeru

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo priznao je da postoji velika šansa da će na kraju karijere igrati u američkom MLS-u.

Ronaldo otkrio gdje bi mogao

Portugalski reprezentativac je ranije tvrdio da nema namjeru igrati u Sjedinjenim američkim državama, ali čini se da je promijenio mišljenje.

Ronaldo je prije par mjeseci izjavio: “Želim u mirovinu dostojanstveno. To ne znači da je igra loša u ligama SAD-a, Katara i Dubaija, ali ja se ne vidim tamo.”

Mnoga velika imena u svijetu nogometa posljednjih godina su odlučila da karijeru završe u MLS-u, uključujući Didiera Drogbu, Stevena Gerrarda, Franka Lamparda, Andreu Pirla i Davida Villu.

Ronaldo je izjavio da se u MLS-u standard nogometa dosta poboljšao, te da bi mogao karijeru završiti tamo kada konačno odluči napustiti Santiago Bernabeu.

“Možda u budućnosti postoji velika šansa da zaigram u SAD-u. Nikad ne znate, ali to je nešto zanimljivo. Ovo, naravno, uzimam u obzir, jer kao što sam rekao, nogomet tamo postaje sve bolji i bolji. Mislim da je velika mogućnost da tamo završim karijeru.”

Ronaldo je prošlog ljeta bio povezivan sa odlaskom iz Real Madrida, a najveći interes je pokazao francuski Paris Saint-Germain. Međutim, ostaje nam da vidimo da li će 30-godišnjem Portugalcu biti dozvoljeno da napusti Santiago Bernabeu s obzirom da je “kraljevski klub” dobio transfer ban od strane UEFA-e.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!