NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo progovorio o svojoj trenutnoj situaciji!

Cristiano Ronaldo progovorio o svojoj trenutnoj situaciji!

Cristiano Ronaldo, aktualna ‘Zlatna lopta’ i glavna zvijezda Real Madrida ove sezone ne igra svoju najbolju sezonu u karijeri, a to je jasno i njemu, ali i nogometnoj javnosti, ali nitko ne otpisuje Real Madrid koji je u ozbiljnom padu formu, a ne optisuju ni Ronalda, posebno ne u Ligi prvaka, natjecanju u kojem je on i najbolji strijelac i najbolji asistent u povijesti tog natjecanja.

cristiano ronaldo progovorio

Cristiano Ronaldo 5.2. napunio svoj 33. rođendan i sada ulazi u 34. godinu života, godine u kojima je većini kraja karijere, a ova živuća legenda još se uvijek bori za nagradu najboljeg na svijetu. Svjestan je koliko trenutno ima godina i svjestan je svoje trenutne fore, ali kaže:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Još uvijek imam ambicije, ozbiljne ambicije.”
“Mislim da bi svaki pojedinac trebao slijediti svoje snove. Ja sam svoj san slijedio i namjervam ga nastaviti živjeti, unaprijediti, želim doživjeti još više.”

“Što se tiče mog privatnog života. Trenutno sam presretan. Moja obitelj sve je veća i zaista sam trenutno jako zadovoljan svojim životom.”

“Na profesionalnoj razini iza mene su dvije jako uspješne godine u kojima sam osvojio mnoštvo titula sa Real Madridom i Portugalom. Mislim kako mogu igrati na visokoj razini još godinama.”

Priznao je Cristiano kako se više i ne osjeća kao kada je bio mlađi. Njegovo tijelo tjera ga da danas živi drugačije nego prije dok je bio mlađi. Danas mora svoje tijelo tretirati drugačije nego ikada prije.

[su_bonus]

“Život je takav. Stalni izazov u svakom pogledu. Interesantno je to, posebno za sportaše. Stalno pokušavam biti u optimalnoj fizičkoj spremi jer to je bitno u poslu kojim se bavim. Uvijek moram biti 100% spreman i prilazim zadatku vrlo ozbiljno.”

“Danas više ne mogu raditi koje sam radio prije 10 godina. Da bi mogao igrati nogomet na vrhunskoj razini potrebno je mnogo žrtvovanja. Jasno da danas ne mogu raditi iste stvari kao kad sam imao 20 godina. Jednostavno neke stvari više ne mogu raditi i zbog toga moramo pronaći neki novi balans. Čak i mali detalji mogu raditi razliku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!