NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo sa nevjerovatnim savjetom Neymaru: Ne napuštaj Barcelonu, jer...

Cristiano Ronaldo sa nevjerovatnim savjetom Neymaru: Ne napuštaj Barcelonu, jer…

Cristiano Ronaldo sa nevjerovatnim savjetom Neymaru: Ne napuštaj Barcelonu, jer… Zadnjih dana se mnogo priča o tome kako je Neymar veoma blizu odlaska iz Barcelone, te kako je PSG aktivirao otkupnu klauzulu koja je ugrađena u Neymarrov ugovor, te da je ostalo još samo da se klub i igrač dogovore oko detalja ugovora. U cijelu transfer sagu umješao se je i Cristiano Ronaldo koji je dao par savjeta Neymaru.

Cristiano Ronaldo sa nevjerovatnim savjetom Neymaru

Prema pisanju velikog broja medija Neymar i njegov otac odlučili su se kakav će biti nastavak karijere ovog sjajnog Brazilca. Njima je jasno da će Messi još neko vrijeme biti prva violina Barcelona te da će se oko njega graditi ekipa i igra. U Parizu su mu obećali sve, sve što je mogao poželjeti je dobio, a PSG će Barceloni isplatiti astronomskih 222 miliona eura, koliko iznosi otkupna klauzula Neymara.

>> Predsjednik Torina otkrio za koju cifru Andrea Belotti može napustiti klub

Španski mediji prenose vijest da se je u transfer umiješala osoba od koje to niko ne bi očekivao, Cristiano Ronaldo. Naime, Ronaldo je Neymaru poslao poruku u kojoj je napisao sledeće: “Napuštaš veliki klub i pridružit ćeš se manjem. Možda ti se to sada čini kao dobra prilika, ali budi siguran da ćeš kasnije žaliti zbog te odluke.”

[su_live_koeficijenti]

Parižani Neymaru obećavaju globalnu kampanju, a Ronaldo mu je još rekao da ta kampanje neće biti ni blizu atraktivna kao ona u Španiji ili u Engleskoj, jer Francuska liga nije ni blizu uspješna kao ove dvije. Neymar i Ronaldo su u odličnim odnosima, jer su obojica zaštitni znak kompanije Nike.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!