NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zahtijeva da Al Nassr potpiše njegovog bivšeg suigrača iz Man...

Cristiano Ronaldo zahtijeva da Al Nassr potpiše njegovog bivšeg suigrača iz Man Uniteda i Real Madrida

Nakon drugog razdoblja s Manchester Unitedom, peterostruki osvajač Zlatne lopte odlučio se pridružiti klubu Saudijske profesionalne lige, Al Nassru.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Otkako je Ronaldo stigao, mnogi poznati europski igrači također su prešli na Bliski Istok. Sada se izvještava da Ronaldo želi da Al Nassr dovede jednog od njegovih bivših suigrača.

Prema francuskom izvoru Foot Mercato, Ronaldo je rekao Al Nassru da učine sve što mogu kako bi doveli veznjaka Casemira u Saudijsku profesionalnu ligu. Dvojac je uživao u uspješnim godinama igrajući za Real Madrid prije nego što su se ponovno okupili u Manchesteru prije dvije godine.

Navodno, Casemiro bi mogao biti privučen ideji prelaska u Saudijsku Arabiju. Od dolaska u United iz Madrida, Casemiro je postao neizostavan dio momčadi pod vodstvom Erika ten Haga.

Međutim, Brazilac je imao teški početak sezone 23/24, a i United je imao problema da pokrene svoju sezonu. Navodno, ten Hag i dalje visoko cijeni Casemira i bilo kakav transfer ovog mjeseca bi se teško mogao dogoditi.

Prema kraju sezone 22/23, ten Hag je govorio o važnosti Casemira, rekavši: “On je ogroman igrač. Tako dobro pojačanje. Prilagodio se tako dobro nogometu Premier lige. Propustio je mnoge utakmice, i to smo primijetili. Kada ga nema, naša igra je drugačija. Vidite koliko je važan u svemu. Ove je tjedne dva puta zabio. Prvi gol je uvijek najvažniji u utakmici. Radi ogroman posao, i zaista smo sretni.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!