NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo srušio je još dva velika rekorda Lige prvaka

Cristiano Ronaldo srušio je još dva velika rekorda Lige prvaka

Cristiano Ronaldo i njegovo natjecanje zvano Liga prvaka. Apsolutni vladar ovog natjecanja, najbolji strijelac u povijesti najelitnijeg i najbolji asistent u povijesti najelitnijeg i najtežeg klupskog nogometnog natjecanja. Ne samo da drži većinu rekorda Lige prvaka, već su u većini slučaja i drugo i treće mjesto u vezi tih rekorda su njegova postignuća.

Gotova je Liga prvaka za 2017. godinu, a za Cristiana Ronalda 2017. u Ligi prvaka bila je dosta uspješna:

Osim što je bio ključni igrač za osvajanje Realove 12. titule prvaka Europe, zabio je ukupno 19 golova samo u 2017. godini, od toga je 10 bilo u knock-out fazi prošle sezone, a 9 u grupnoj fazi ove sezone. Ukratko, 19 golova u Ligi prvaka u samo jednoj kalendarskoj godini je najviše što je ikada itko postigao, srušio je Ronaldo nedavno svoj stari rekord po tom pitanju. Također dobio je nagradu za najboljeg igrača finala Lige prvaka u kojem je zabio dva gola, te UEFA-ine nagrade za najboljeg igrača i najbolje napadača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Večeras je srušio dva nova rekorda

Cristiano Ronaldo svake sezone ruši nekoliko rekorda, ali ovaj večeras jedan je od najvažnijih i najtežih. Naime, Cristiano Ronaldo postao je prvi nogometaš u povijesti Lige prvaka koji je postigao gol u svakoj utakmici grupne faze, dakle u svih 6 utakmica. Prije njega to je mogao sinoć napraviti i Neymar, no nije uspio postići gol protiv Bayerna. Pomalo je nevjerojatan podatak da nitko nikada nije postigao gol u svim utakmicama grupne faze sve do večeras kada je Cristiano Ronaldo kompletirao svoj niz.

Drugi rekord nije u potpunosti srušio već se izjednačio sa svojim najvećim rivalom – Leom Messijem. Naime, Cristiano je u večerašnjoj utakmici protiv Borussije Dortmund postigao svoj deveti gol u ovosezonskoj Ligi prvaka, no ukupno 60. u grupnoj fazi Lige prvaka, upravo ih toliko ima i Leo Messi.

Analiza svih 114 golova

Dakle, Messi ima ukupno 99 golova, a Cristiano Ronaldo ima ukupno 114 golova, a u grupnoj fazi imaju jednako što dakle znači da je Realova zvijezda postigla čak 15 golova više u knock-out fazi.

Ronaldova statistika je sljedeća:
U grupnoj fazi – 60 golova
U osmini finala – 16 golova
U četvrtfinalima – 20 golova
U polufinalima – 13 golova
U finalima – 4 gola

Pomalo nevjerojatno da je ukupno 17 golova postigao samo u polufinalima i finalima Lige prvaka, a recimo Griezmann ili Totti su sveukupno postigao toliko ili recimo Ronaldinho koji je sveukupno postigao 18 golova u Ligi prvaka. Nevjerojatna usporedba.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!