NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo svojom izjavom rastužio navijače Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo svojom izjavom rastužio navijače Manchester Uniteda

Želja Manchester Uniteda da u svoje redove natrag na Old Trafford dovedu zvijezdu Real Madrida Cristiana Ronalda danas je gotovo sigurno pala u propast, nakon što je Portugalac rekao kako želi završiti karijeru u Kraljevskom klubu.

OIR_resizer (1)

Otkada je Manchester zamijenio Madridom za vrtoglavih 80 milijuna funti 2009. godine, kapetan Portugala postao je jedan od najboljih nogometaša svih vremena. Neki kažu čak i najbolji svih vremena, no u tu raspravu nećemo ulaziti.

Postigao je Ronaldo u karijeri preko 500 golova, od čega više od 300 u famoznom bijelom dresu. Tako je Portugalac ujedno postao i najbolji strijelac Real Madrida svih vremena.

Unatoč tome što Ronaldo ne prestaje zabijati u Španjolskoj, postojale su mnoge šanse da će 30-godišnjak napustiti Santiago Bernabeu u bliskoj budućnosti.

Bio je Portugalac na meti PSG-a, ali ni Manchester United nikad nije skrio namjeru da ga vrati u svoje redove. Pokušali su ga Crveni vragovi dva puta vratiti u svoje redove od 2009. godine, no oba puta bezuspješno.

Špekulacija je bilo, vjerojatno će ih još i biti, no Ronaldo je izjavio kako bi u Madridu želio završiti karijeru.

Nakon što je sinoć osvojio svoju četvrtu Zlatnu kopačku, Ronaldo je za Daily Mirror rekao:

“Imam ugovor do svoje 33 godine – i kao što sam rekao nebrojeno puta – moj san je završiti karijeru u Real Madridu.”

“Ako držite do sebe možete igrati do 40 godine. Ja želim još igrati pet ili šest godina.”

“Želim pobjeđivati i u najboljem sam klubu na svijetu.”

“Još nisam zadovoljan – želim više. Želimo osvojiti ligu, Ligu prvaka, Kup – sve”, naglasio je Portugalac.

BONUS

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!