NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo u Ligi prvaka postavio rekord koji će neko teško oboriti!

Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka postavio rekord koji će neko teško oboriti!

Iza Cristiana Ronalda je izuzetno burna i nezaboravna noć u Ligi prvaka. Fenomenalni Portugalac koji trenuto igra vjerovato u životnoj formi, je postavio rekord koji će nakon njega teško promjeniti vlasnika.

Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka

Luda i nezaboravna noć za Ronalda u Ligi prvaka. Ne samo zbog nevjerovatnog pogodka koji je uspio postići Portugalac te tako pocijepati mrežu legendarnog vratara Juventusa Gianluigija Buffona, nego zbog jednog nevjerovatnog podatka.

Portugalski nogometaš i prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo u prvoj utakmici protiv Juventusa svoj prvi pogodak je postigao već u 3. minuti utakmice, te je na taj način postao prvi nogometaš u povijesti ovog natjecanja, koji je postigao pogodak na deset uzastopnih utakmica.

>> Florentino Perez iznenadio svojom reakcijom na gol Cristiana Ronalda

Ova luda serija je započela u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka kada je u Cardiffu postigao dva gola upravo Juventusu, a ove godine u ovogodišnjem natjecanju je postigao je gol u svim susretima svoje ekipe. Postigao je pogodak u obje utakmice osmine finala protiv PSG-a i još dva puta je bio uspješan u utorak.

[su_champions_league]

Za to vrijeme, postigao je fantastičnih 15 golova, a postići pogodak u ovom natjecanju u deset uzastopnih utakmica je vjerovatno postignuće koje će još dugo trajati nakon Ronalda. On je naravno najbolji strijelac u historiji ovog takmičenja sa ukupno postignutih 117 golova dok je drugi na toj listi Leo Messi sa čak 17 golova manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!