NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo upoznao najnovije pojačanje Real Madrida u svlačionici prije poraza od...

Cristiano Ronaldo upoznao najnovije pojačanje Real Madrida u svlačionici prije poraza od Barcelone

Cristiano Ronaldo upoznao najnovije pojačanje Real Madrida u svlačionici prije poraza od Barcelone. Barcelona je u subotu poslijepodne ostvarila pobjedu nad Real Madridom i time povećala svoje vodstvo na tabeli La Lige na 14 bodova.

Cristiano Ronaldo upoznao

U potrebi za dobrim rezultatom protiv Barcelone u La Ligi, Real se jednostavno srušio na Bernabeu, a Luis Suarez je postigao gol na poluvremenu.

Zatim je Dani Carvajal dobio crveni karton zbog toga što je rukom diralo loptu u šesnaestercu, sa Lionel Messijem koji je pucao penal i postigao gol.

Zatim je Aleix Vidal postigao posljednji gol na asistenciju Lionel Messija.

[su_no1forfootball]

Da li se kaješ Vinicius? Naravno, to je samo jedna utakmica, a Real Madrid je osvojio dosta trofeja u 2017. godini. U ovom trenutku su na silaznoj putanji.

Zinedine Zidane je u najtežem pložaju do sada i navijači se šale na račun da će mu biti teško da se kvalificira i u Ligu prvaka.

Ipak, još je pet mjeseci do kraja sezone, a Real svoje loš niz može preokrenuti u drugoj polovini sezone.

No, prije tog poraza Cristiano Ronaldo se sastao sa novim pojačanjem Real Madrida, Vinicius Juniorom u subotu.

Madrid je u svibnju zapečatio dogovor vrijedan 45 milijuna eura za 17-godišnjaka, ali će ostati u Flamengu na posudbi još jednu sezonu.

[su_bonus]

Brazilac je doputovao ovog tjedna u Madrid kako bi gledao El Clasico na Santiago Bernabeu, a također je dobio i obilazak klupskih objekata za obuku.

Vinicius Junior se susreo sa svojim budućim suigračima prije utakmice i postavio sliku sebe uz Ronalda sa naslovom, “Najbolji na svijetu!”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!