NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo urgira da Real Madrid potpiše zvijezdu Bayern Munchena

Cristiano Ronaldo urgira da Real Madrid potpiše zvijezdu Bayern Munchena

Cristiano Ronaldo navodno želi da Real Madrid da prioritet transferu Bayern Munichovog napadača Thomas Mullera umjesto Roberta Lewandownskog.

Cristiano Ronaldo urgira

Prema riječima Don Balona, Muller bi vjerojatno bio pristupačniji za španjolske divove i koštao bi ih oko 80 milijuna eura, za razliku od oko 130 milijuna za Lewandowskog.Nijemac je već nekoliko godina jedan od najcjenjenijih europskih napadača, ali je cijelu svoju karijeru proveo u Bayernu.

Ostaje nam da vidimo hoće li Real Madrid uspjeti da uvjeri Mullera da pokuša nešto novo i da se preseli na Bernabeu, ali Don Balon tvrdi kako bi Ronaldo u potpunosti bio iza tog transfera.

Real Madrid je u potrazi za veikim pojačanjima ovog ljeta i Muller bi mogao biti savršen, jer je u mogućnosti da igra različite uloge kao napadač.

[su_live_koeficijenti]

Cristiano Ronaldo je također rekao da ima svoje sumnje u sposobnosti Roberta Lewandowskog da se nosi sa pritiskom igranja za Real Madrid, unatoč tome što je Poljak također jedan od najboljih napadača u svijetu već dugi niz godina.

Muller je u Bayernu od svoje desete godine, razvio se u Bayernovoj školi nogometa. Za rezervnu ekipu Bayerna, Muller je debitovao 2008. godine, protiv SpVgg Unterhachina. U debiju je postigao pogodak, a odigrao je još dvije utakmice u toj sezone, prije nego što se povrijedio.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sljedeće sezone je Muller postao jedan od ključnih igrača za rezerve Bayerna, gdje je nastupio u 32 od 38 utakmica, a postigao je 15 golova i postao peti strijelac sezone.

Za prvi tim je zaigrao u prijateljskim utakmicama, a prvi nastup u Bundesligi je imao 15. kolovoza 2008. godine protiv Hamburga. Imao je još tri nastupa u Bundesligi te sezone, dok je uz to čak debitovao u Ligi prvaka 2009. godine.

12. kolovoza 2009. godine, Muller je ušao sa klupe u utakmici Bayerna protiv Borussije Dortmund i postigao dva gola u pobjedi od 5-1. Tri dana kasnije Muller je postigao novi gol u Ligi prvaka, protiv Maccabi Haife.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!