NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zna ko će mu biti zamjena u Realu!

Cristiano Ronaldo zna ko će mu biti zamjena u Realu!

Cristiano Ronaldo, zvijezda Real Madrida, prema navodima španjolskih medija zna ko će mu biti zamjena u Realu, pošto se sve češće spominje da bi mogao napustiti Santiago Bernabeu.

Real Madrid po svaku cijenu želi da dovede neke nove zvijezde u svoje redove, pominju se novi galacticosi, ali zasad je sve na željama i glasinama, još uvijek se čekaju konkretni potezi od strane “kraljevskog kluba”.

Dok je Barcelona dovela Philippea Coutinha i Yerryja Minu, a ljetos Ousmanea Dembelea, klub sa Santigao Bernabeua poprilično je mirovao u posljednja dva prijelazna roka, te nisu doveli niti jedno značajno pojačanje.

[su_watch_live_football]

Real se praktički oprostio od odbrane naslova u La Ligi, i sada će vjerovatno sve snage usmjeriti na Ligu prvaka, koju su osvojili dvaputa zaredom, a tamo ih čeka nikad jači PSG, predvođen Neymarom, te Mbappeom i Cavanijem.

Španjolski mediji naveli su da je Ronaldo u lošim odnosima s predsjednikom kluba, a izvor blizak jednim od najboljih igrača Reala svih vremena naveo je da Portugalac “čak ni ne želi razgovarati s Perezom”.

Ronaldo je navodno nezadovoljan nakon što Perez nije održao svoje obećanje i financijski unaprijedio njegov ugovor, u usporedbi s ostalim vrhunskim igračima. Ronaldo je prošle godine vodio Real ka naslovu La Lige u Španjolskoj, Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva i osvojio Zlatnu loptu.

Osim toga, Portugalac nije srećan što se iza njegovih leđa kuju planovi o transferima, a prema saznanjima Don Balona, Ronaldo zna da bi njegov nasljednik mogao biti Eden Hazard, i to ukoliko Realu propadne “plan A” da dovede Neymara.

Istovremeno, Don Balon tvrdi da je Florentino Perez imao razgovor sa agentom Mohameda Salaha o mogućem transferu sjajnog Egipćanina na Santiago Bernabeu. Real je spreman da plati između 70 i 80 milijuna eura, ali Redsi žele iznos približan onome koji je Barca izdvojila za Coutinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!