NaslovnicaVijestiCristianu Ronaldu prijeti zatvorska kazna zbog utaje poreza

Cristianu Ronaldu prijeti zatvorska kazna zbog utaje poreza

Cristianu Ronaldu prijeti zatvorska kazna zbog utaje poreza

Zvijezda madridskog Reala i portugalske reprezentacije, Cristiano Ronaldo nalazi se u ozbiljnim problemima. Naime, on se suočava sa optužbama španjolskih tužitelja da je utajio porez u iznosu od čak 14,7 milijuna eura.

zatvorska kazna

Brojni španjolski mediji prenose da će do kraja lipnja biti pokrenut postupak protiv Portugalca na temelju istrage poreznih dužnosnika da je od 2011. do 2014. godine na Djevičanskim otocima sakrio svoje prihode od prodaje prava na imidž.

“To nije slučajno urađeno, prekršen je zakon svjesno i namjerno”, rekli su iz španjolskog tužiteljstva, a prenosi Pais.

>>Buffon: Odigraću još jednu sezonu, ali samo pod jednim uvjetom

[su_bet365_live_koeficijenti]

Portugalskom nogometašu prijeti zatvorska kazna od 15 mjeseci, s tim da je neće odslužiti između rešetaka, jer prema španjolskom zakonu, ukoliko prethodno nije imao sličnih prekršaja i ako je kazna manja od dvije godine, može je služi izvan zatvora.

Prije Ronalda probleme zbog utaje poreza imali su Lionel Messi, Neymar, Alexis Sanchez i drugi nogometaši koji su igrali ili igraju u Španjolskoj.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!