NaslovnicaVijestiCrouch poslao dirljivu poruku Torresu povodom njegovog odlaska iz Atletica

Crouch poslao dirljivu poruku Torresu povodom njegovog odlaska iz Atletica

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres ranije ovog tjedna je potvrdio kako će po drugi put u svojoj karijeri napustiti madridski klub, nakon što mu istekne ugovor ovog ljeta.

Crouch poslao dirljivu poruku Torresu

Bivši španjolski reprezentativac u ponedjeljak je izjavio kako će mu ovo biti posljednja sezona u klubu koji je podržavao još kao dječak i u kojem je ostavio neizbrisiv trag.

On je rekao: “Ovo će biti moja posljednja sezona u klubu. To nije bila jednostavna odluka, bilo ju je teško donijeti, ali osjećam obavezu poručiti to navijačima.

34-godišnjak je ove sezone nastupio u 20 utakmica u La Ligi, ali u čak njih 17 je u igru ulazio sa klupe za rezervne igrače. Ipak, mogao bi otići u stilu ukoliko ‘Jorgandžije’ osvoje Europsku ligu ove sezone, a u polufinalu ih očekuje dvomeč sa Arsenalom. Svojom porukom o napuštanju Atletica, te po svemu sudeći europskog nogometa, Torres je rastužio sve navijače kluba, kao i njegove bivše suigrače, a posebno Petera Croucha sa kojim je dijelio svlačionicu na Anfieldu.

Crouch je u kolumni za engleske novine Daily Mail poslao dirljivu poruku nekadašnjem konkurentu za poziciju u vrhu napada ‘Redsa’ napisavši: “Šteta je što sam saznao ovog tjedna kako Fernando Torres neće završiti karijeru u Atletico Madridu. Napustit će svoj klub iz djetinjstva po drugi put nakon što mu istekne ugovor ovog ljeta.”

“Prvi put kad je napustio Atletico 2007. godine, uspješno je završio moju karijeru u Liverpoolu. Kakav igrač je bio u to vrijeme. U sezoni koju smo proveli zajedno, pobjeđivao je sve svojom brzinom, snagom i završnicom. Postigao je 33 gola, uključujući 24 gola u Premier ligi. Fernando nije bio tipičan španjolski igrač i nije se isticao svojim tehničkim sposobnostima. Više je bio poput engleskog centralnog napadača, agresivan i direktan, ali njegova završnica bila je nemilosrdna.”

[su_no1forfootball]

“Volio bih da sam imao neko značajnije partnerstvo s njim u napadu. Funkcionisali smo dobro na utakmicama koje smo odigrali zajedno, a posebno se ističe pobjeda protiv Arsenala u Ligi prvaka. Ali, kao što znate, Rafa Benitez ga je upario sa Stevenom Gerrardom. Bili su nezaustavljivi u nekim trenucima i tad sam shvatio da ću imati limitiranu minutažu ukoliko ostanem na Merseysideu. Bio je jedan od najboljih na svijetu i ostao sam šokiran onim što mu se dogodilo nakon što je prešao u Chelsea 2011. godine. Igrač kojeg sam gledao kako se bori za samopouzdanje na Stamford Bridgeu nije ličio na onog s kojim sam radio zajedno.”

Nakon što je postigao 72 gola u svoje prve tri sezone u Premier ligi, Fernando Torres od odlaska u Chelsea nije uspio pronaći svoju prepoznatljivu formu, nakon čega je prešao u Milan. Diego Simeone je uspio izvući iz njega najviše što je mogao nakon što ga je doveo u Atletico Madrid, ali Torres nikad više nije zaigrao kao u dresu tima sa Anfielda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!