NaslovnicaVijestiCrouch se obukao kao žena kako bi dobio poziv u reprezentaciju

Crouch se obukao kao žena kako bi dobio poziv u reprezentaciju

Bivši engleski reprezentativac Peter Crouch zamijenio je opremu Stoke Cityja bluzom i cvjetnom suknjom, a razlog za to je posebno zanimljiv.

Crouch se obukao kao žena kako bi dobio poziv u reprezentaciju

Napadač visok dva metra obukao se poput žene u sklopu jedne humanitarne akcije kada je gostovao u posebnom emisiji Sport Relief koja će se emitirati u Velikoj Britaniji na BBC-u 18. marta / ožujka.

Crouch se fotografisao sa komičarom Davidom Walliamsem, a sve to je bilo u sklopu skeča po imenu “Mala Britanka”, u kojem Peter glumi lik Emily Howard koji objašnjava javnosti kako biti dama u Engleskoj.

Zajedno sa njim se pojavljuje komičar Micky Flanagan koji je u ulozi Mickyja Perma, zanimljivog nogometnog agenta, a ovaj duo pokušava oživjeti Crouchevu reprezentativnu karijeru.

Transformisan u ‘Petru’, Crouch, koji je postigao 22 gola u 42 nastupa za englesku reprezentaciju nastupajući u periodu od 2005. do 2010. godine, vraća se ponovo u reprezentaciju, ali ovaj put u žensku.

Bivši defanzivac Manchester Uniteda Rio Ferdinand, bivši napadač Arsenala Ian Wright, te zvijezda Real Madrida Gareth Bale također se pojavljuju u ovakvim emisijama, a sve u cilju prikupljanja novca za ugrožene ljude širom svijeta.

Bivši napadač Liverpoola ove sezone je u dresu Stoke Cityja u devet nastupa postigao samo jedan gol, te će, po svemu sudeći, klub napustiti na kraju sezone.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!