NaslovnicaVijestiSlika koja je postala viralna: RB Leipzig imao savršen odgovor na poraz...

Slika koja je postala viralna: RB Leipzig imao savršen odgovor na poraz Chelseaja u FA kupu!

RB Leipzig je trljao sol na ranu nakon poraza Chelseaja u FA kupu sa sjajnom objavom na Twitteru o svom bivšem igraču Timou Werneru, koji se Plavcima pridružio za sljedeću sezonu.

Slika koja je postala

Chelsea je bio favorit za finale kupa u subotu popodne, a vodstvo je preuzeo nakon samo pet minuta utakmica, ali dva gola Pierre-Emericka Aubameyanga šokirao je momčad Frank Lamparda.

Na Wembleyu nije bilo navijača, ali na tribinama je bio posljednje pojačanje Chelseaja Timo Werner, koji se iz Leipziga pridružio za 47.5 milijuna funti.

Nijemac je tijekom utakmice primjećen na svom telefonu, sa Plavcima koji su gubili 2-1, a to je izazvalo male pomnutnje na Twitteru. Navijači su od toga napravili šprdnju, gdje ima zaista nekih smiješnih tvrdnji što je zapravo pisao na svom mobitelu u tom trenutku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Unatoč mnogim odgovorima na ovu sliku koja je postala viralna, zapravo je ekipa iz Bundeslige bila ona koja je ovo sve i započela. Werner je postigao 95 golova u 159 nastupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!