NaslovnicaVijestiCrystal Palace - Liverpool: Najava drugog kola Premier lige

Crystal Palace – Liverpool: Najava drugog kola Premier lige

Crystal Palace – Liverpool igraju u ponedjeljak navečer u 21 sat. Ova dva tima će se sastati po prvi put ove sezone u drugom kolu Premier lige na Selhurst Parku u Londonu. Oba tima u ovu utakmicu dolaze nakon pobjede u prvom kolu, dok su njihova posljednja dva međusobni susreta završila pobjedom Liverpoola.

Crystal Palace - Liverpool

Timske novosti

Crystal Palace

Roy Hodgson je dobio mnogo pohvala za način na koji se Crystal Palace uspio izboriti sa dna i zatim jednostavno izbjegao ispadanje. Ipak, menadžer bi želio dati svojim igračima neke pohvale, osebno Wilfriedu Zahi koji je ovaj tjedan potpisao novi ugovor sa Crystal Palaceom nakon što je prošlog vikenda postigao gol na Craven Cottageu. Zaha je pomogao Crystal Palaceu prošli vikend da pobijedi Fulhama sa 0-2 i to je rezultat zbog kojeg će njihovi navijači vjerovati da njihova momčad može završiti na polovini tabele i potencijalno se plasira u Europski nogomet.

[su_bet365_100bonus]

Posljednjih godina domaća forma možda i nije bila tako dobra kao što je mogla biti za Crystal Palace, s obzirom na atmosferu koja se generira na Selhurst parku. Prošle sezone su završili sa rekordnom od 7 pobjeda, pet remija i sedam poraza na svom stadionu u ligi. Crystal Palace je neporažen u posljednjih sedam utakmica Premier lige i pobijedili su pet od posljendjih šest. Posljednje četiri utakmcice su pobijedili u nizu. Orlovi su završili prošlu sezonu sa tri pobjede u nizu na Selhurst Parku u Premier igi, ali ovo će biti veliki test za njih na početku nove sezone. Jonathan Williams, Max Meyer, Connor Wichkham i Jordan Ayew se suočavaju sa posljednjim testovima i pregledima da se vidi da li su spremni za utakmicu.

Liverpool

Postoji ogroman osjećaj da će ovo biti sezona koju je Liverpool čekao 29 godina. Redsi čekaju već 29 godina da ih nazovemo šampionima Engleske i pobjeda od 4-0 protiv West Hama za prošči vikend je samo ojačala to uvjerenje. Ovakve utakmice će nam dati bolji uvid u ono što možemo očekivati od Liverpoola u nadolazećoj sezoni i to će biti utakmica koju će Jurgen Klopp prepoznati kao vrlo teškom. Veći dio ove sezone ovisit će o tome koliko remija Liverpool može pretvoriti u pobjede, nakon što su prošle sezone imali ukupno 12 remija, zbog čega su završili 25 bodova iza šampiona Manchester Cityja.

[su_bet365_koeficijenti]

Redsi su također završili posljednju sezonu sa rekordom od 9 pobjeda, pet remija i pet poraza, što je jedna pobjeda manje u gostima od 2016/17 sezone. Liverpool je završio prošliu sezonu sa jednom pobjedom od pet posljednjih utakmica na svim natjecanjima, ali te uspomene bit će izbrisane nakon što su uspjeli deklasirati West Ham. Redsi su pobijedili jednu od posljednjih pet gostujućih utakmica na svim natjecanjima, a u tom procesu su pretrpjeli poraz od Rome i Chelseaja. Dejan Lovren je pod znakom sumnje za ovu utakmicu, dok Joel Matip mora proći testove kondicije kako bi utvrdili da li je spreman za utakmicu.

Međusobni odnosi

Crystal Palace i Liverpool su do sada odigrali 38 međusobnih susreta. Crystal Palace je ostvario deset pobjeda, Liverpool 21, uz sedam remija ova dva tima.

Moguće postave

Crystal Palace: Hennessey; Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt; Milivojevic, McArthur, Schlupp, Townsend; Benteke, Zaha

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Keita, Wijnaldum, Milner; Salah, Firmino, Mane

Prijedlog za klađenje

Kao što sam rekao, teško je zamisliti da Liverpool ne postigne gol i mislim da će oba kluba to uspjeti u ovoj utakmici u ponedjeljak. Posljednjih osam utakmica između ova dva tima na Selhurst Parku oba tima su postigla gol, dok je u 12 od posljednjih 14 utakmica bilo isto. Da oba tima daju gol u ovoj utakmici odigrajte u jednoj od najboljih kladionica na svijetu!https://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

UPLATI OKLADU


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!