NaslovnicaVijestiCrystal Palace v Leicester City: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Crystal Palace v Leicester City: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Crystal Palace v Leicester City igraju danas u 16:00, gdje će Lisice gledati da kući odnesu nova tri boda i nastave izvrsnu borbu ka tituli. Uoči utakmice Premier lige, između Crystal Palace-a i Leicestera, SvijetKladjenja vam donosi informacije koje trebate znati prije ovog susreta.

Crystal Palace v Leicester City

Kada utakmica počinje i gdje mogu da je gledam?

Utakmica počinje u 16:00h, a direktan prijenos možete gledati na streamu firstrowsports.eu.

Sudija

Mike Jones: statistika (368 slobodnih udaraca, tri penala, 47 žutih kartona, dva crvena)

Pregled

Crystal Palace
Menadžer Alan Pardew će odlučiti prije utakmice da li će Mile Jedinak moći igrati kod kuće protiv Leicestera.
Jedinak ima povredu leđa i upitan je za današnju utakmicu, ali Connor Wickham je također povrijeđen i ne očekuje se od njega da će zaigrati čak i poslije reprezentativne pauze.
James McArthur i Marouane Chamakh će propustiti meč na Selhurst parku zbog povreda.

Leicester
Andy King će biti upitan za putovanje u Crystal Palace nakon bolesti. Veznjak je propustio utakmicu protiv Newcastle-a, koju je Leicester pobijedio rezultatom od 1-0 u ponedjeljak i ta pobjeda je Lisicama dala prednost od pet bodova na vrhu Premier lige. Matty James je blizu povratka nakon povrede koljena, ali neće biti u sastavu za utakmicu protiv Crystal Palace-a.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Forma timova

Crystal Palace: LDLLD

Leicester: WWDWL

Moguće postave

Crystal Palace: Hennessey, McCarthy, Speroni, Ward, Kelly, Dann, Delaney, Hangeland, Mariappa, Souare, Lee, Jedinak, Ledley, Zaha, Puncheon, Bolasie, Cabaye, Mutch, Campbell, Adebayor, Sako, Gayle.

Leicester: Schmeichel, Schwarzer, Chilwell, Fuchs, Morgan, Huth, Wasilewski, Amartey, Schlupp, Simpson, Kante, Drinkwater, King, Inler, Albrighton, Mahrez, Gray, Dyer, Ulloa, Okazaki, Vardy.

Koeficijenti

Crystal Palace: 3.00

Neriješeno: 3.40

Leicester: 2.50

Crystal Palace v Leicester

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!