NaslovnicaVijestiCuadrado: Ne razmišljam o povratku u Chelsea

Cuadrado: Ne razmišljam o povratku u Chelsea

Igrač Chelseaja, koji ove sezone boravi na posudbi u Juventusu, Juan Cuadrado izjavio je da ne razmišlja o povratku u svoj matični klub, iako će se on desiti ovog ljeta.

Ne razmišljam o povratku u Chelsea

Cuadrado je stigao na Stamford Bridge iz Fiorentine u siječnju 2015. godine, ali nije se uspio izboriti za mjesto u prvih 11, a do kraja sezone čak nijedan gol nije uspio postići u Premier ligi.

Međutim, njegovi nastupi su se znatno poboljšali otkako se vratio u talijanski nogomet, 27-godišnjak je trenutno jedan od ključnih igrača u timu “Stare dame”, koja je vodeća u Seriji A.

Iako će se po svemu sudeći kolumbijski reprezentativac vratiti u zapadni London ovog ljeta nakon što istekne njegova posudba, on je inzistirao da trenutno ne razmišlja o svom matičnom klubu.

“Ja sam vrlo sretan u Juventusu i ne razmišljam o povratku u Chelsea. Što se tiče budućnosti, sačekat ćemo i vidjeti što će se dogoditi na kraju sezone”, izjavio je za Gazzettu dello Sport.

Sad kad je gotovo sigurno da će Antonio Conte voditi “Plavce” sljedeće sezone, očekuje se da će talijanski stručnjak vratiti Cuadrada u klub, te da će mu Kolumbijac igrati važnu ulogu u timu.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!