NaslovnicaVijestiCuadrado: Svaka sljedeća utakmica je poput finalne za Juventus

Cuadrado: Svaka sljedeća utakmica je poput finalne za Juventus

Krilni igrač Juventusa Juan Cuardado izjavio je da je svaka sljedeća utakmica za njegov tim kao posljednja.

Juan Cuadrado - Juventus

Talijanski prvaci su loše krenuli u sezonu, pobijedivši samo u jednoj od prvih šest utakmica u ligi. Stvari su se počele popravljati, Juventus je trenutno nanizao sedam uzastopnih pobjeda, te imaju samo tri boda manje od vodećeg Intera.

“Jedinstvo cijelog tima je tajna našeg povratka”, izjavio je Cuardado za Sky Italiju.

Kolumbijski reprezentativac je izabrao pobjedu protiv Torina rezultatom 2-1 u oktobru kao prekretnicu sezone za Juventus.

“Za mene je ta pobjeda jako važna, jer je došla nakon duge suše. Za cijeli tim to je bila važna utakmica, znali smo da moramo pobijediti. Od tada smo nanizali dosta dobrih rezultata i svaku sljedeću utakmicu ćemo igrati kao da je posljednja.”

Juan Cuardado je ove sezone u dresu “stare dame” odigrao 20 utakmica, te pritom postigao dva gola i upisao četiri asistencije.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!