NaslovnicaVijestiMOURINHO DOVODI POJAČANJE OD 100 MILIJUNA FUNTI: Na Old Trafford stiže jedan...

MOURINHO DOVODI POJAČANJE OD 100 MILIJUNA FUNTI: Na Old Trafford stiže jedan od najvećih talenata na svijetu!

Mourinho dovodi pojačanje od 100 milijuna funti! Manchester United je među klubovima od kojih se očekuje da će u bliskoj budućnosti poslati ponudu za Dortmundovog krilnog igrača Jadona Sanchoa nakon njegove vrhunske forme u Bundesligi.

Mourinho dovodi pojačanje

Arsenal, Liverpool, Chelsea i Tottenham se također spominju među zainteresiranim klubovima, pri čemu Daily Mirror kaže da Dortmund predviđa velike stvari za njega.

Njemački giganti također se nadaju da će Sancho koštati 100 milijuna funti, koji izgleda kao jedan od najboljih mladih talenata u svjetskom nogometu i koji bi mogao ići na sličan put kao Ousmane Dembele.

Francuz je Dortmunda koštao 10 milijuna funti prije nekoliko godina, ali se preselio u Barcelonu za 100 milijuna funti nakon samo jedne sezone.

Sancho ih je koštao oko osam milijuna funti iz Manchester Cityja i izgleda da ima sličan potencijal nakon što je prvi asistent u pet velikih liga ove sezone, sa Dortmundom koji se nada da će United napraviti rekordnu sumu ili bilo koji drugi klub iz Premier lige.

18-godišnjak je asistirao za šest golova, dok je postigao četiri za Dortmund u Bundesligi u 11 utakmica koje je odigrao do sada i izgleda da je on idealno pojačanje koje treba Unitedu ove sezone.

Crveni đavoli bi trebao netko u napadu u ovom trenutku, a Sancho bi mogao biti nadogradnja za igrače koji su razočarali ove sezone, a to su Alexis Sacnehz, Anthony Martial i Marcus Rashford.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!