NaslovnicaVijestiČUDO OD DJETETA STIŽE U LONDON: Arsenal dovodi 18-godišnjeg Brazilca!

ČUDO OD DJETETA STIŽE U LONDON: Arsenal dovodi 18-godišnjeg Brazilca!

Čudo od djeteta stiže u London! Arsenal dovodi 18-godišnjeg Brazilca. Prema izvješćima izvora u Brazilu, Arsenal je najvjerojatnije odredište brazilskog čuda od djeteta Ramiresa.

Čudo od djeteta

UOL tvrdi da su Topnici skautirali igrača Bahije, koji je također meta za La Ligaške gigante Atletico Madrid.

Međutim, izvješće sugerira da je Arsenal ispred Atletica u utrci u ovom trenutku, dok transfer u Europu izgleda sve vjerojatniji za Ramiresa.

18-godišnjak bi definitivno mogao biti pojačanje za budućnost kluba iz sjevernog Londona, koji je napravio nekoliko pametnih transfera.

Mladi veznjaci poput Lucasa Torreire i MAttea Guendouzija bili su veliki hitovi na stadionu Emirates ove sezone od trenutka potresa u klubu koji je napravio da Sven Mislintat ima više kontrole nad transferima.

Navijači Arsenala se mogu nadati da će vidjeti svog kluba kako pobjeđuje ovu utrku za visoko rangiranog Ramiresa, koji bi onda mogao biti najnovija priča o uspjehu kako klub želi da okrene svoju formu u ovom razdoblju nakon Arsene Wengera.

Kao što je napomenuto od strane football.london, još jedan šef iz Arsenala Raul Sanllehi također ima kontakte u Južnoj Americi koji bi Topnicima mogli dati neke nade za ovaj transfer.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!