NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE PRIZNALA: Nisam siguran da ću ostati u klubu i sljedeće...

ZVIJEZDA BARCELONE PRIZNALA: Nisam siguran da ću ostati u klubu i sljedeće sezone!

Jedan od najboljih igrača Barcelone, veznjak Philippe Coutinho danas je dao zanimljiv intervju, u kojem je priznao kako možda neće ostati u klubu i sljedeće sezone.

Coutinho priznao da odlazi iz Barcelone

Brazilski reprezentativac se nije baš proslavio u dresu katalonskog giganta, nakon što je stigao u klub za preko 140 miliona eura u januaru prošle godine. Na ukupno 76 nastupa postigao je tek 21 gol i podijelio 11 asistencija, a krajem prošle sezone redovno je kritiziran od strane navijača koji traže njegov odlazak.

To je pokrenulo špekulacije kako bi on mogao napustiti Camp Nouu, a i sam je priznao kako bi se to zaista moglo dogoditi. On je trenutno sa ostatkom brazilske reprezentacije na Copa Americi, a u intervjuu za španjolsku Marcu je rekao: “Ne znam da li ću ostati u Barceloni. Nitko ne zna što će se dogoditi u budućnosti, ali trenutno sam fokusiran na reprezentaciju Brazila i Copa Americu.”

Špekulacije o njegovom odlasku su jedna stvar, ali njegova izjava kako bi mogao otići je vjerovatno alarm za pojedine europske velikane koji bi ga mogli priuštiti. Kako su izvijestile engleske novine Daily Mail prije nekoliko dana, najveći interes za njega pokazuju Chelsea i Manchester United, dok bi ponudu mogao poslati i Paris Saint-Germain, koji je za njega bio zainteresiran u prošlosti.

Unatoč razočaravajućem kraju prošle sezone, Coutinho je u posljednja tri nastupa za reprezentaciju postigao tri gola. Jedan je postigao protiv Hondurasa na prijateljskoj, a dva u prvoj utakmici grupne faze Copa Americe protiv Bolivije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!