NaslovnicaVijestiMourinho neće završiti karijeru u Unitedu, da li bi ovo mogla biti...

Mourinho neće završiti karijeru u Unitedu, da li bi ovo mogla biti njegova sledeća destinacija?!

Jose Mourinho otkrio je kako ne planira da završi karijeru u Unitedu, te nagovijestio koja bi mogla biti njegova sledeća destinacija.

destinacija

“Jedina stvar koju mogu da kažem je da sam još uvijek trener sa brigama, ambicijama i željama da uradim nove stvari”, rekao je portugalski stručnjak za francuski TF1 Telefoot. “I ne vjerujem… Ne, siguran sam da neću završiti svoju karijeru ovdje”.

[su_premierleague]

Upitan da li misli na Manchester United, Mourinho je odgovorio: “Da.”

On je došao na klupu Uniteda u svibnju prošle godine, te je osvojio Ligu Europe prošle sezone, a ove sezone se bore za naslov prvaka sa gradskim rivalom Manchester Cityjem, koji trenutno ima dva boda više od njih na vrhu tablice.

Transfer glasine: Arsenal i Tottenham se bore za nekada najboljeg igrača Premier lige, Barca kupujue defanzivca, zvijezda Bayerna napušta klub

TRAGEDIJA NA TERENU: Legendarni golman preminuo nakon sudara

Mourinho je odgovorio na pitanje da li bi jednoga dana mogao da preuzme PSG. Kazao je kako je Paris prirastao k srcu njegovom sinu.

“Moj sin koji živi u Londonu otišao je u Paris, umjesto u Manchester da gleda utakmicu”, rekao je on.

[su_live_koeficijenti_v2]

Upitan zašto je izabrao tu opciju, Mourinho je rekao: “Zato što se u Parisu trenutno događa nešto posebno. Magija, kvalitet, mladost, fantastično je.”


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!