NaslovnicaVijestiDA LI ĆE MU ARGENTINAC OPROSTITI: Evo što je Arturo Vidal rekao...

DA LI ĆE MU ARGENTINAC OPROSTITI: Evo što je Arturo Vidal rekao o Lionelu Messiju prije samo mjesec dana!

Iz Barcelone je u petak i službeno potvrđeno kako su postigli dogovor sa Bayern Munchenom oko transfera veznjaka Artura Vidala.

Arturo Vidal provocirao Messija

Nagađa se kako je cijena transfera oko 18 miliona eura, a u izvješću na službenoj stranici katalonskog kluba piše: “Barcelona i Bayern Munchen su postigli dogovor oko transfera Artura Vidala. Postignut je dogovor za sljedeće tri sezone, te slijedi liječnički pregled koji će igrač obaviti u narednih nekoliko dana.”

[su_bet365_koeficijenti]

S druge strane, oglasili su se i iz Bayern Munchena napisavši: “Želimo se zahvaliti Arturu Vidalu na svom njegovom doprinosu i želimo mu sve najbolje u Španjolskoj.”

Iako je ovaj transfer iznenadio brojne navijače Barce, trener kluba Ernesto Valverde jučer je potvrdio kako Čileanac dolazi na Camp Nou kao direktna zamjena za Paulinha, koji se ranije ovog ljeta vratio u Kinu. Španjolski stručnjak je izjavio: “Vidal izgleda poput ratnika. Nadamo se da će nam dati energiju u veznom redu, ima dokazano iskustvo i kvalitet. Drugačiji je tip veznjaka, sličan Paulinhu. Mnogi su prošle godine kritikovali dolazak Paulinha, a nisu ga ni vidjeli na terenu. Postoje igrači koji se prilagode na stil igre, kao i oni koji ga unaprijede. Abidal je primjer toga, nije navikao na taj stil igre kada je došao u klub, ali se ubrzo prilagodio. Nemojte misliti da je neko loš samo zato što odstupa jedan milimetar od klupskog DNK-a.”

[su_no1forfootball]

Čileanski reprezentativac će po svemu sudeći morati održati razgovor sa svojim novim suigračem i najvećom zvijezdom Barce Lionelom Messijem. Naime, 31-godišnjak je dao zanimljivu izjavu o Argentincu u junu. Na pitanje novinara da li se boji Messija, on je rekao da se novi kapiten Barcelone boji njega nakon uzastopnih pobjeda njegove reprezentacije protiv Argentine na Copa Americi.

“Bojim li se ja njega ili se on boji mene? Ne bojim ga se, ali morate njega pitati da li se on boji mene”, rekao je tom prilikom Vidal, te nastavio: “Pobijedio sam ga u svim finalima, i kada bi se opet susreli, opet bih pobijedio. Ne bojim se ničega, na terenu smo svi jednaki. Branim svoj dres i reprezentaciju do smrti, dajem sve od sebe na terenu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!