NaslovnicaVijestiDa li će Luka Modrić imati problema zbog ove fotografije?

Da li će Luka Modrić imati problema zbog ove fotografije?

Luka Modrić nedavno je suočen s manjim izazovima zbog neopreznog postupka. Naime, iskusni veznjak Real Madrida, čiji klub ima sklopljen sponzorski ugovor s Adidasom, nedavno je objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj nosi Nikeove sunčane naočale. Ove naočale donio mu je Edouard Camavinga u svlačionicu Reala, gdje su ih svi ostali igrači također nosili i fotografirali se s njima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako na prvi pogled djeluje neobično, situacija koja se dogodila može izazvati određene izazove za Real Madrid s obzirom na suradnju s Adidasom. Općepoznato je da zaposlenici klubova koji imaju sklopljen ugovor s velikim globalnim brendom ne smiju promovirati konkurenciju tog brenda.

Prije dvije godine, slična situacija zadesila je i Supersport HNL kada je tadašnji trener Hajduka, Paolo Tramezzani, nosio jaknu od Adidas-a, dok je tehnički sponzor Hajduka bio Macron, isto kao i danas. Uobičajeno je da sponzor kažnjava klub, nakon čega klub prenosi tu kaznu na osobu koja je prekršila pravilo. Međutim, ostaje vidjeti hoće li Adidas i Real Madrid reagirati te kako će se izjasniti o ovom događaju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!