NaslovnicaVijestiDa li je došlo vrijeme za rastanak Modrića i Reala?

Da li je došlo vrijeme za rastanak Modrića i Reala?

Da li je došlo vrijeme za rastanak Modrića i Reala?

Luka Modrić jedan je od najvažnijih kotačića u mašineriji Real Madrida posljednjih nekoliko sezona. Jedan je od igrača koji svojim sjajnim dodavanjem može riješiti utakmicu. Trener ‘kraljevskog tima’ Zinedine Zidane sigurno je svjestan koliko je hrvatski nogometaš važan za njegovu momčad, te će dati sve od sebe da ga što duže zadrži na Santiago Bernabeuu, iako, na adresu Real Madrida posljednjih dana pristigla je velika ponuda iz Italije za Luku Modrića.

vrijeme za rastanak

Španjolski mediji uveliko pišu o transferu Luke Modrića iz madridskog Reala u italijanski Milan koji je nedavno dobio novog vlasnika. Milan, probuđeni velikan je prije početka službenog prijalaznog roka već potrošio 64 milijuna eura na tri pojačanja, i to Musacchija, Kessiea i Rodrigueza.

Novi kineski vlasnici se tu ne planiraju zaustaviti, imaju na umu dovesti zvučnog igrača čime će pokazati da se ne šale te da im je u planu vratiti se na tron europskog klupskog nogometa. Dovođenje Modrića sigurno bi promijenilo dosadašnje viđenje na Milan koji već nekoliko sezona unazad ne predstavlja bitniju kariku ni u italijanskom nogometu, a kamoli na europskoj sceni.

>>Irski kladioničar čeka jedan par za 250.000 funti!

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Španjolski list Don Balon, koji je, doduše sklon senzacijama tvrdi da je Milan spreman izdvojiti čak 50 milijuna eura za 31-godišnjeg Modrića. Međutim, rijetko tko vjeruje da bi Modrić mogao napustiti kraljevski tim s kojim ove sezone igra finale Lige prvaka protiv Juventusa u Cardiffu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!