NaslovnicaVijestiDa li je Kante baš uvijek skroman? Njegov sugirač tvrdi da i...

Da li je Kante baš uvijek skroman? Njegov sugirač tvrdi da i nije baš

N’Golo Kante svjetski je prvak u nogometu sa francuskom reprezentacijom, a javnosti i navijačima je poznat kao izrazito skroman nogometaš koji sa lakoćom pokriva sredni terena, i tip je veznjaka koji bi se mogao uklopiti u apsolutno svaki nogometni tim. Kante je također jedan od omiljenjijih likova u francuskoj i londondskoj svlačionici.

Jedan od poteza koji je najviše fascinirao u vezi sa Kantom sigurno je njegova skromnost prilikom slikanja sa trofejom svjetskog prvaka u Rusiji. Naime, Kante je bio stidljiv kako bi sam pitao da se uslika s trofejom, već je to umjesto njega morao uraditi N’Zonzi i trofej mu dati u ruke.

Međutim, da svako nije savršen potvrdili su njegovi sugirači iz Chelseaja, David Luiz i Willian koji su otvorili restoran sa talijanskom hranom čiji je česti gost njihov suigrač Kante.

“Naši suigrači često dođu u naš restoran, ali ne žele plaćati račun. Posebno se to odnosi na Kantea. Ako mu kažete da plati, napravi se lud i odgovori: ‘Ti i David imate dobro srce, dobri ste vi.’ Čak i kada mu pred ostalima kažemo da mora platiti račun, on neće”, ispričao je Willian malo kroz zbilju, malo kroz šalu i time poslao poruku Kanteu da se uhvati za džep barem ponekad.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!