NaslovnicaVijestiDa li je to kraj karijere za jednog od najboljih?

Da li je to kraj karijere za jednog od najboljih?

Da li je to kraj karijere za jednog od najboljih? Zlatan Ibrahimović je u finisu utakmice protiv Anderlechta, prilikom jednog zračnog duela ružno doskočio te povrijedio koljeno. Neke pognoze idu tako daleko da čak prognoziraju kraj karijere za ovog temperamentnog napadača.

kraj karijere za jednog od najboljih

Teška povreda Ibrahimovića definitivno je poremetila planove Jose Mourinha za narednu sezonu ali i ugrozila karijeru ovog švedskog napadača. Ibrahimović je pokidao kriźne ligamente te ga čeka pauza od 6-9 mjeseci. Za igrača u njegovim godinama, pa makar se i prezivao Ibrahimović i makar bio toliko fizički spreman, ova povreda može značiti kraj karijere.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Naime, ukoliko bi oporavak trajao 9 mjeseci, Ibra bi pri povratku na teren već duboko zagazio u 37. godinu života, jer u oktobru slavi svoj 36-ti rodjendan. Upravo zbog toga se postavlja pitanje, da li će se Ibra uopšte više okušati u profesionalnom nogometu i da li je ovo kraj karijere za jednog od najboljih? Imao je Ibrahimović ranije u karijeri mnogo problema sa ozlijedama, ali poslije svake se je vraćao jači i uspiješniji.

Ibrahimović je ove sezone najbolji strijelac Manchester Uniteda, bez obzira na lošu sezonu kroz koju prolazi ovaj veliki klub, Ibra je u svim takmičenjima u46 utakmica postigao 28 golova.

>> PREMINUO UGO EGIOHU

Sjajni napadač, jedan od najboljih u posljednjih 15 godina, karijeru je započeo u švedskom Malmeu, da bi potom u Ajaxu prepoznali njegov talenat i doveli ga u svoje redove. Nakon Ajaxa dugo je igrao u Italiji za Juventus, Inter i Milan sa kratkom, jednogodišnjom epizodom u Barci. Najbolje dane karijere proveo je u PSG-u gdje je postao legenda kluba, da bi prošlo ljeto kao slobodan igrač potpisao za Manchester United.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!